Coș
Mobil: 0731353207 / Fix: 0259236385

Compania noastra

Click aici - Catalog produse în format electronic -
 
Click aici - Ghidul informativ pentru pacienți stomizați în format electronic -
 
ATOMEDICAL VEST, producător și distribuitor de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale înţelege pe deplin suferinţa şi nevoile pacienţilor. Fiind dedicaţi îmbunătăţirii rezultatelor recuperării medicale, în egală măsură ne preocupăm de nevoile emoţionale ale pacienţilor şi ale familiilor acestora.

 

Personalul nostru specializat oferă soluții individualizate oferind consiliere pre şi post protezare, confecționarea de proteze și orteze pe măsură individuală, incălţăminte ortopedică, susţinători plantari pe bază de amprentare computerizată și pe bază de mulaj gipsat, reparaţii şi întreţinere în perioada de garanţie şi post garanţie. Ne-am propus ca scop menținerea calitații produselor și a serviciilor, colaborând cu firme de renume din Germania, Franța, Italia, Olanda, Spania, Ungaria. Am creat un brand propriu de dispozitive medicale ATOMED,  având posibilitatea de  a ne adapta cu ușurință la nevoile pacienților. Totodată în gama noastră de produse găsiți dispozitive de mers, ciorapi medicinali de compresie, produse pentru protezare stomii, produse tehnico medicale, produse pentru gravide, produse naturiste.

 

Ne-am propus să fim alături de clienţi şi de medicii specialişti, nu doar cu cele mai performante dispozitive medicale dar şi cu cele mai recente informaţii, date de cea mai bună calitate din domeniul nostru de activitate, tehnologii noi, rezultate ale cercetărilor ştiinţifice ori modificări ale legislaţiei.

 

 

 

Compania  noastră  se  află  în  relaţii  contractuale  cu  toate  Casele  judeţene  de  Asigurări  de  Sănătate,  precum  şi  cu  Casa  de  Asigurări  de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti, dispozitivele medicale, care fac obiectul contractelor încheiate cu CAS,  putând fi decontate total sau parţial.

Pentru informații suplimentare vă rugăm accesați rubrica Informații Utile.