Ulei 100% esențial din arbore de ceai

0 out of 5

35 lei

Cantitate
30 ml

Cod Produs: Categorie:Balint Products -Produse naturiste

Descriere

Ingrediente
ulei de arbore de ceai pur 100% farmacopeic, (Melaleuca aetheroleum Ph.Eur. 9) ulei de arbore de ceai INCL: Melaleuca Alteanifolia leaf oil

Ingredient activ:
44% tarpinan-4-ol

Mod de utilizare
Uz extern.
Pentru tratamentul bolilor infecțioase și fungice ale pielii, acnee, gingivită, tăieturi, răni degradate, julituri, baie pentru picioare, pentru ameliorarea senzației de mâncărime cauzată de înţepături de insecte.

Depozitare
La o temperatură care nu depășește 25°C, ferit de lumină și a nu se lăsa la îndemâna copiilor. După deschidere o puteți folosi timp de 6 luni.

Atenție
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate individuală (alergie) la uleiul de arbore de ceai, în timpul sarcinii, la sugari, copii mici, în ochi sau pentru uz intern. Uleiul concentrat de arbore de ceai poate fi ușor iritant pentru cei care sunt sensibili la acesta.

Ghid de utilizare
Boli infecțioase și fungice ale unghiilor și a piciorului: Se amestecă 3-4 picături de ulei de arbore de ceai cu 1 linguriță de ulei de cocos, apoi se unge bine suprafața unghiei și pielea din jur. De asemenea, este important să ajungă amestecul și sub unghii. Poate fi aplicat direct pe suprafața unghiei infectate sau folosind un tampon de curățare pentru a aplica bine întreaga suprafață a unghiilor, astfel încât uleiul concentrat să nu atingă pielea.

Baie pentru picioare: La 2-3 litri de apă călduță adăugați 3 picături de ulei de arbore de ceai, păstrați picioarele în apă timp de 10-15 minute. Împrospătează piciorul, reduce mirosul piciorului.

Infecții parazitare ale pielii: Eficace la o concentrație de 5% pentru tratamentul infecțiilor cu scabie, a păduchilor și infecțiilor cutanate cauzate de acarienii Demodex (așa-numita demodicoză).

Boli virale ale pielii: ajută la vindecarea negilor pe picioare sau pe mâini cauzate de virusurile HPV, și este eficientă în tratarea leziunilor cauzate de virusurile herpetice. Puneți 1 picătură de ulei de arbore de ceai într-o linguriță de ulei de migdale și aplicați-l pe suprafața afectată de 3-4 ori pe zi.

Piele grasă cu acnee: datorită efectului său antimicrobian și antiinflamator, este eficientă în tratamentul simptomelor moderate ale pielii acneice chiar și la o concentrație de 5%. Adăugați 5 picături de ulei de arbore de ceai la 1,5 dl de apă distilată și folosiți-l ca tonic facial.

Dermatita sebooreică: Cea mai frecventă cauză a mătreții la nivelul scalpului este o ciupercă aparținând florei normale a pielii, așa-numita Malassezia furfur. Uleiul de arbore de ceai are un efect benefic asupra acestor simptome prin acțiunea sa antifungică. Adăugați 1 picătură de ulei de arbore de ceai la 1 lingură de șampon pentru a vă spăla părul. Țineți pe pielea capului timp de 3-5 minute, apoi clătiți bine. Poate fi folosit și la clătiri după spălarea părului.

De asemenea, este potrivit pentru ameliorarea simptomelor psoriazisului. Tamponați pielea afectată de mai multe ori pe zi cu ulei de arbore de ceai amestecat cu ulei de măsline (2-3 lingurițe de ulei de arbore de ceai în 1 lingură de ulei). Mâncărimea este ușurată, plăcile se înmoaie.

Pentru a ameliora răcelile și iritațiile respiratorii, amestecați câteva picături de ulei de arbore de ceai cu ulei de migdale și aplicați abundent în jurul pieptului și gâtului. Uleiul de arbore de ceai poate fi, de asemenea, dispersat cu un evaporator sau o lampă de aromă: acesta deschide căile respiratorii și dezinfectează aerul.

Miros de gură: adăugați 6-8 picături de ulei de arbore de ceai la 2 dl de apă caldă și faceți gargară de câteva ori pe zi. Elimină nu numai mirosul gurii, ci și agenții patogeni periculoși ai faringelui.

În caz de gingivită: În caz de stomatită: Se amestecă 5-10 picături cu 1 pahar (aprox. 1 dl) de apă și se face gargară sau se clătește de mai multe ori pe zi.
Puteți înlocui dezinfectantul și analgezicele utilizate în mod normal în acest moment, oferind o picătură la fiecare două ore pe afte și erupții în gură (direct prin picurare sau cu un tampon pentru urechi). Nu înghițiți saliva câteva minute după tratament.

Pentru durerea de dinți sau infecția dinților, masați uleiul din arbore de ceai în gingii. Clătiți bine după câteva minute. De asemenea, dezinfectați periuța de dinți cu una sau două picături în fiecare săptămână.

Trebuie utilizat cu precauție deosebită în caz de boli respiratorii alergice, epilepsie, tulburări ale sistemului nervos, tensiune arterială crescută și scăzută.
* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

35 ML

X