Dispozitive pentru incontinenţă urinară

Afișez toate cele 13 rezultate

Există mai multe tipuri de dispozitive pentru incontinența urinară la bărbați. Unele dintre cele mai comune includ condoamele urinare externe, sonda foley și cateterele.

Condoamele externe pentru incontinența urinară la bărbați sunt o opțiune populară pentru bărbații care suferă de incontinență urinară. Aceste dispozitive se montează la capătul penisului și colectează urina într-un sac colector de urină. Ele pot fi făcute dintr-o varietate de materiale, cum ar fi siliconul sau latexul, și sunt conectate la un sac colector.

Condoamele urinare externe sunt dispozitive populare pentru incontinența urinară la bărbați și prezintă unele beneficii importante, inclusiv:

  1. Confort: Condoamele urinare externe sunt proiectate pentru a fi confortabile și pentru a se potrivi bine pe capătul penisului.
  2. Discreție: Condoamele urinare externe pot fi purtate sub haine și sunt greu de observat, asigurând astfel un nivel ridicat de discreție.
  3. Reducerea riscului de infecții: Prin utilizarea unui condoam urinar extern, riscul de infecții urinare poate fi redus, deoarece nu este necesară utilizarea unui cateter care poate crește riscul de infecții.
  4. Ușor de utilizat: Condoamele urinare externe sunt ușor de aplicat și de folosit, permițând utilizatorului să le folosească cu ușurință fără a fi nevoie de asistență.

Deși există beneficii în utilizarea condoamelor urinare externe, este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a încerca să găsiți cel mai bun dispozitiv pentru incontinența urinară pentru nevoile și preferințele dumneavoastră individuale.

Cateterele sunt o altă opțiune pentru incontinența urinară la bărbați. Aceste dispozitive pentru incontinența urinară la bărbați sunt tuburi lungi care sunt introduse în uretră și trec prin vezica urinară, permițând urinii să fie colectate tot într-un sac colector de urină. Cateterele pot fi permanente(sonda foley) sau temporare și pot fi fabricate din diferite materiale, inclusiv silicon, latex sau plastic.

X