Coș
Mobil: 0731353207 / Fix: 0259236385

Virulitas

 21 de plante medicinale pentru funcționarea armonică a sistemului nostru imunitar. Efectul sinergic a celor 21 de substanțe active face acest produs unic Produsul are o puternică influență antivirală și poate fi utilizat pe o scară largă în combaterea îmbolnăvirilor în perioada toamna-iarna. Recomandat mai ales în: Herpes Varicelă HPV Virusuri gripale Bo..

Citeste mai mult

Stimati Clienti!

Va anuntam cu mare bucurie si entuziasm, ca produsele Balint Products suplimente nutritive, tincturi, uleiuri de seminte presate la rece, extracte uleioase, siropuri pe baza de plante, fructe uscate prin congelare, creme medicinale/cosmetice pentru uz functional, dedicate, pot fi achizitionate si in Romania. Societatea producatoare, proprietate 100% maghiara Herbarium 2000 Kft ne asigura ca produ..

Citeste mai mult

Orteze pentru monturi- cele de zi și cele de noapte

Îninte să intrăm în detalii  ce înseamnă  ”orteze pentru monturi”, să vedem ce înseamnă această patologie. ”Mont”-ul este un termen mai popular pentru ”Hallux valgus” , și se referă  la o diformitate a piciorului, mai exact a articulației metatarso-felangiene. Este foarte important să știți, că montul nu reprezintă ”..

Citeste mai mult

Orteza genunchi

Un dispozitiv medical specific unei  regiuni anatomice (orteza genunchi- în cazul nostru) este purtat, când aceea regiune a suferit modificări artrozice/musculare/ligamentare. Unii medici recomandă purtarea lor în cazul gonalgiilor (durerilor de genunchi), alții numai post-operator le indică. Este important să vă consultați cu medicul curant în alegerea unui model de ..

Citeste mai mult

Care să aleg: orteza de mână cu deget sau orteză de mână fără deget?

Răspunsul este simplu: în funcție de recomandarea medicului și în funcție de patologia pe care o aveți.  Dar sunt multe situații în care pacientul nu consideră necesar un consult ortopedic, sau  din cauza emoțiilor în timpul consultului nu mai reține indicația exactă a tipului de orteză de mână recomandat. Astfe ramâne sa alegeți  împreună c..

Citeste mai mult

După ce criterii alegem ghete ortopedice?

Mulți părinți sunt confuzi când vine vorba de a procura ghete ortopedice pentru copii lor: de unde, de când, de care ? Sunt multe criterii după care puteți să vă orientați. În primul rând desigur este importantă recomandarea medicului specialist. Vârsta copilului nu neapărat este un criteriu pentru începerea  folosirii ghetelor ortopedice, mai important es..

Citeste mai mult

Orteza fixă – o alternativă pentru imobilizare în patologii ortopedice!

Aproape cu toți am avut o cunoștință, un membru din familie care a avut mâna, genunchiul sau glezna în aparat ghipsat. Și cu toți am auzit de la aceste persoane cât de incomod, călduros, greu a fost ghipsul. Nu multă lume știe că aceste aparate pot fi înlocuite cu orteze fixe. Indiferent dacă vorbim de gleznă, de genunchi sau de mână. Orteza fixă are rolul de a imobi..

Citeste mai mult

O alegere bună pentru îmbunătățirea circulației la nivelul membrelor inferioare: ciorapi compresivi dame/barbati.

ATOmedical Vest vă pune la dispoziție o gamă variată de dispozitive medicale, precum ciorapii compresivi de damă sau de bărbați pentru îmbunătățirea circulației. Acești ciorapi compresivi sunt special creați pentru terapia compresivă la nivelul membrelor inferioare, aplicând o presiune ușoară la nivelul gleznelor, îmbunătățind circulația venoasă.Ciorapii compresivi sunt folosiți ..

Citeste mai mult

Cum puteți continua viața după o amputație de gambă/coapsă/picior cu proteze performante?

În tratamentul protetic cel mai important obiectiv este atingerea unui grad de independență cât mai mare. Pentru a ajunge până aici, e foarte important să folosiți proteze modulare (de picior, de braț) performante, cu ajutorul cărora veți putea relua activitățile de zi cu zi. Protezele pentru membrul inferior au ca scop înlocuirea sau îmbunătățirea funcției unei părți..

Citeste mai mult

Orteza picior și alte orteze corectoare de statică a piciorului la ATOmedical Vest

Căutați orteze medicale de calitate și la preț accesibil? Suferiți de entorse, luxații sau rupturi ligamentare la nivelul gleznei sau aveți piciorul strâmb congenital? Uneori chiar în căminul nostru se pot întâmpla accidente neprevăzute sau, pur și simplu, pășim strâmb în curtea casei. În aceste cazuri neprevăzute aveți nevoie de dispozitive medicale &icir..

Citeste mai mult

Cum putem alege cele mai potrivite orteze de genunchi ieftine?

În primul rând, trebuie să stiți ce sunt ortezele și cum funcționează. În general, ortezele ajută mult în susținerea funcției unei articulații sau a unui segment de corp (genunchi, gleznă, cot, etc.) după ce acesta a fost traumatizat în urma unor entorse, luxații, fisuri, paralizii sau după intrevenții chirurgicale pentru fracturi, rupturi de menisc, ligamente î..

Citeste mai mult

Orteza spate (corsetul) pentru tratarea scoliozei la copii

După cum stiți, orteza de spate are rolul să protejeze, să imobilizeze sau să susțină diverse segmente din coloana vertebrală. Orteza de  spate acoperă o arie vastă de aplicabilitate, recuperări postoperatorii, după traumatisme de gravitate variată, accidente sportive sau de muncă, în fazele inflamatorii ale bolilor reumatice, în caz de afecțiuni neurologice și în cadrul tra..

Citeste mai mult

ATOMED, brand-ul nostru propriu de dispozitive medicale pe piața românească

ATOmedical Vest este o companie românească, ce produce și distribuie dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale. Denumirea companiei noastre provine dintr-o prescurtare, “Ajutorul Tău Oricând”, care ne aminteşte, că ne-am propus ca scop menținerea calității produselor și a serviciilor, să fim alături de clienţi şi de medicii speciali..

Citeste mai mult

Corsete "active" in terapia scoliozei

De-a lungul istoriei foarte multe tipuri de corsete s-au inventat pentru corectia diformitatilor coloanei vertebrale: din ghips, piele, textil, metal, etc.  Pana in zilele de azi, cea mai statornica si eficienta varianta a fost insa corsetul Cheneau. Istoria corsetului Cheneau a inceput cu activitatea lui Dr. E.G Abbott, la inceputul secolului XX (in 1907-Portland). Dr. Abbott folosea o vest..

Citeste mai mult

MomCare Absorbant Postnatal Instant Cold Pack- Leziunile vaginului și perineului

DRAGI MĂMICI! Știm că viitoarele mămici frecvent sunt îngrijorate de momentul cel mai natural al vieții, nașterea. O cauză de îngrijorare frecventă este legată de epiziotomie, adică ruptura perineală și sutura leziunii care se produce după naștere. Puteți fi liniștite deoarece înainte de secționarea perineului veți fi anesteziate local, anestezie care se va repeta înaint..

Citeste mai mult