Coș
Mobil: 0731353207 / Fix: 0259236385

MomCare Absorbant Postnatal Instant Cold Pack- Leziunile vaginului și perineului

DRAGI MĂMICI! Știm că viitoarele mămici frecvent sunt îngrijorate de momentul cel mai natural al vieții, nașterea. O cauză de îngrijorare frecventă este legată de epiziotomie, adică ruptura perineală și sutura leziunii care se produce după naștere. Puteți fi liniștite deoarece înainte de secționarea perineului veți fi anesteziate local, anestezie care se va repeta înaint..

Citeste mai mult

Balint Products

Compania noastră se mândreste cu o gamă nouă de produse pe piața românească in domeniul produselor naturiste Balint Products                        Aceste picături, tincturi, creme, uleiuri, alimente sunt preparate strict din extracte de plante naturale, pe baza unor cunoașt..

Citeste mai mult

Bine ați venit pe blogul Atomedical Vest!

ATOmedical Vest (“Ajutorul Tău Oricând”) este producător și distribuitor de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale. Personalul nostru specializat oferă soluții individualizate oferind consiliere pre şi post protezare, confecționarea de proteze și orteze pe măsură individuală, incălţăminte ortopedică, susţinători plantari pe bază de amp..

Citeste mai mult