Produse pentru gravide

Afișez toate cele 13 rezultate

Produsele pentru gravide sunt recomandate atat in perioada sarcinii pentru a oferi confort si a preveni aparitia unor complicatii (ciorapii pentru gravide, orteze abdominale), cat si chiar in primele zile post-partum (compresele absorbante). Absorbant postnatal MomCare, nou pe piata Romaneasca.

Produsele pentru gravide sunt produse special concepute pentru a oferi confort și sprijin în timpul sarcinii.
Alegerea produselor pentru gravide potrivite pentru nevoile și preferințele dumneavoastră individuale vă poate ajuta să vă bucurați de o sarcină sănătoasă și plină de confort.
În această etapă specială a vieții, este important să aveți în vedere confortul și sănătatea dumneavoastră. Iată câteva recomandări de produse pentru gravide pe care le puteți lua în considerare:
1. Comprese reci absorbante Momcare: Compresele reci absorbante Momcare sunt concepute pentru a oferi un efect de răcire și calmare, reducând disconfortul și umflăturile. Acestea pot fi utilizate pentru ameliorarea rapidă a leziunilor perineale apărute după naștere (epiziotomie, ruptură perineală, hemoroizi, edem, plagă post-cezariană);
2. Bideu portabil: În ultimele luni de sarcină, este posibil să aveți nevoi speciale în ceea ce privește igiena personală. Un bideu portabil este un dispozitiv convenabil și igienic care vă permite să vă curățați în mod eficient după folosirea toaletei. Acesta poate fi deosebit de util în spital după naștere.
3. Spumă regeneratoare: Pe măsură ce corpul dumneavoastră se adaptează și se pregătește pentru naștere, este posibil să aveți nevoie de un plus de îngrijire și de protecție pentru piele. Spuma regeneratoare este o opțiune excelentă pentru a ajuta la hidratarea și calmarea pielii. Aceasta poate fi aplicată în zonele sensibile pentru a reduce senzația de mâncărime și disconfort.
4. Ciorapi compresivi: Pe măsură ce sarcina progresează, circulația sângelui în picioare poate fi afectată, ceea ce poate duce la umflături și senzație de oboseală. Ciorapii compresivi special concepuți pentru gravide pot ajuta la menținerea unei circulații sanguine sănătoase și la reducerea umflăturilor. Acești ciorapi oferă o compresie ușoară în zona picioarelor și a gleznelor, asigurând confort și susținere pe parcursul întregii zile.

Este important să consultați medicul dumneavoastră înainte de utilizarea oricărui produs pentru gravide în timpul sarcinii, pentru a vă asigura că este potrivit pentru nevoile și starea dumneavoastră.

X