Ghete ortopedice/produse pentru îngrijirea piciorului

Afișez toate cele 13 rezultate

Produsele destinate ingrijirii piciorului si ghetele ortopedice au rolul de a oferi un confort si in anumite cazuri corectie persoanelor care au diferite patologii la nivelul piciorului, gleznei cum ar fi: fasciita plantara, platfus, scurtare de membru, pinten calcanean, etc.

Dispozitivele medicale destinate ingrijirii piciorului (orteza corectoare de statică a piciorului, suporturile de călcâi, pernițe despărțitoare Hallux Valgus etc.) și ghetele ortopedice au rolul de a oferi un confort și în anumite cazuri corecție persoanelor care au diferite patologii la nivelul piciorului, gleznei cum ar fi: fasciita plantară, platfus, scurtare de membru, pinten calcanean, etc.

Ghetele ortopedice sunt concepute pentru a oferi corecție, suport suplimentar și protecție pentru persoanele care suferă de diformități la nivelul piciorului sau pentru persoanele care au suferit o traumă la nivelul acestuia. Iată câteva beneficii ale ghetelor ortopedice pentru diformități:

  1. Stabilizarea și sprijinirea piciorului – ghetele ortopedice pot ajuta la stabilizarea și sprijinirea piciorului în cazul unor afecțiuni post traumatice precum fracturile, entorsele sau diformitățile. Acestea oferă o bază mai largă de susținere și reduc riscul de leziuni ulterioare.
  2. Corectarea aliniamentului piciorului – ghetele ortopedice pot ajuta la corectarea aliniamentului piciorului în cazul unor afecțiuni, precum platfusul,fascita plantară, scurtare de membru. Acestea pot ajuta la menținerea poziției corecte a piciorului și la prevenirea apariției unor probleme ulterioare, cum ar fi durerea și inflamația.
  3. Reducerea durerii și a disconfortului – ghetele ortopedice pot ajuta la reducerea durerii și a disconfortului la nivelul piciorului. Acestea pot oferi o amortizare suplimentară, sprijin și protecție în cazul în care există inflamație, iritații sau alte afecțiuni care afectează piciorul.
  4. Îmbunătățirea funcționalității – ghetele ortopedice pot ajuta la îmbunătățirea funcționalității piciorului. Acestea pot ajuta la îmbunătățirea mobilității, a stabilității și a echilibrului, precum și la îmbunătățirea capacității de a efectua activități zilnice, cum ar fi mersul sau alergarea.

Ghetele ortopedice pentru diformități pot ajuta la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu afecțiuni la nivelul piciorului, oferindu-le corecție, suport, protecție și confort în activitățile lor zilnice.

Înainte de a utiliza orice dispozitiv medical pentru îngrijirea piciorului, este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a afla care este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și pentru a primi instrucțiuni adecvate de utilizare.

X