Despre noi

Despre noi

ATOMEDICAL VEST, producător și distribuitor de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale înţelege pe deplin suferinţa şi nevoile pacienţilor. Fiind dedicaţi îmbunătăţirii rezultatelor recuperării medicale, în egală măsură ne preocupăm de nevoile emoţionale ale pacienţilor şi ale familiilor acestora.

Activitatea principală a societății este fabricarea dispozitivelor medicale pe măsură individuală pe baza recomandării medicale eliberate de un medic specialist.

Suntem alături de clienţi şi de medicii specialişti cu o echipă formată din 6 tehnicieni proteziști/orteziști, 21 de angajați specializați în domeniu, 5 puncte de lucru și nu doar cu cele mai performante dispozitive medicale dar şi cu cele mai recente informaţii, date de cea mai bună calitate din domeniul nostru de activitate, tehnologii noi, rezultate ale cercetărilor ştiinţifice ori modificări ale legislaţiei.

Personalul nostru specializat oferă soluții individualizate oferind:

  • consiliere pre şi post protezare,
  • amprentare plantară computerizată sau pe bază de mulaj gipsat,
  • reparaţii şi întreţinere în perioada de garanţie şi post garanţie.

Ne-am propus ca scop menținerea calitații produselor și a serviciilor, colaborând cu firme de renume din Islanda, Germania, Italia, Franța, Olanda, Spania, Grecia, Turcia, Ungaria.

Am creat un brand propriu de dispozitive medicale, orteze textile ATOMED,  având posibilitatea de  a ne adapta cu ușurință la nevoile pacienților. Totodată în gama noastră de produse găsiți dispozitive de mers, ciorapi medicinali de compresie, produse pentru protezare stomii, produse tehnico medicale, produse pentru gravide, produse naturiste.

Compania  noastră  se  află  în  relaţii  contractuale  cu  toate  Casele  judeţene  de  Asigurări  de  Sănătate,  precum  şi  cu  Casa  de  Asigurări  de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti, dispozitivele medicale, care fac obiectul contractelor încheiate cu CAS,  putând fi decontate total sau parţial.

Pentru informații suplimentare vă rugăm accesați rubrica Decontare.

Catalog produse

Ghidul informativ pentru pacienți stomizați

Catalog ghete pentru diformități

 

X