Termeni și condiții

Termeni și condiții

Stimați clienți,

Vă rugăm să acordați timpul necesar studierii și înțelegerii termenilor și condițiilor descrise în continuare, în vederea unei colaborări de succes.

1. Definiții

Vizitator: orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul cu sau fără intenția de a achiziționa produse.

Cumpărător: vizitator care dobândește statutul de cumpărător cu toate drepturile și obligațiile contractuale aferente.

Comanda: document reciproc acceptat ca formă de comunicare a intenției de cumpărare de produse prin intermediul site-ului.

Coș: coșul de cumpărături este mijlocul tehnic și vizual prin care orice vizitator își poate crea o listă de cumpărături și pe care ulterior o va putea finaliza prin cumpărare sau abandona.

Produse: bunuri materiale prezentate pe site în scopul comercializării.

Promoție: oferte speciale de produse sau prețuri de produse ori alte facilități afișate pe site, având un stoc limitat și valabilitate limitată în timp.

2. Utilizarea site-ului

Site-ul este proprietatea exclusivă a Atomedical Vest. Utilizarea site-ului și cumpărarea unor produse presupune acceptarea termenilor și condițiilor enumerate în această secțiune.

Site-ul poate conține link-uri către pagini web externe, ale partenerilor. Aceste website-uri nu fac parte din site și nu aparțin vânzătorului, astfel încât nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul lor. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului fără notificare prealabilă sau ulterioară și fără alte explicații.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale omisiuni sau greșeli de dactilografiere sau de redactare privind conținutul site-ului.

3. Comunicarea

Formele de comunicare acceptate: documentele transmise prin intermediul site-ului (comanda), poșta electronică (e-mail), telecomunicații (apel voce, sms).

Datele noastre de contact sunt puse la dispoziție în secțiunea “Contact”.

4. Politica de vânzare

Site-ul este și un magazin virtual prin intermediul căreia oferim spre vânzare produse.

Conținutul site-ului a fost conceput cu titlu de prezentare, toate informațiile afișate, imaginile și materialele multimedia au rol informativ și nu reprezintă nicio obligație contractuală.

Toate prețurile prezentate sunt exprimate în lei și includ T.V.A.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza oferta ori de câte ori considerăm necesară, respectiv ne rezervăm dreptul de a rula periodic promoții, ale căror detalii și condiții vor fi prezentate pe site.

Costul livrării poate varia în funcție de modul trimiterii, greutatea coletului sau pot exista oferte promoționale care vor fi livrate gratuit. Despre toate detaliile și valoarea concretă a livrării către Dvs vă vor furniza informații operatorii noștri, vor fi evidențiate în interiorul site-ului, respectiv vor fi calculate automat în interiorul Coșului Dvs de produse.

5. Comanda

Comanda este documentul electronic completat și transmis prin intermediul site-ului, prin care cumpărătorul alege bunurile cu ajutorul Coșului și care se transmite completat corespunzător vânzătorului.

Comenzile transmise cu succes sunt confirmate automat printr-o notificare și vor fi livrate conform precizărilor din secțiunea “Livrarea produselor”.

6. Facturarea produselor

Pentru fiecare produs vândut se întocmește factură fiscală conform legislației în vigoare. Factura fiscală se emite în baza comenzii și a informațiilor transmise de Dvs.

7. Livrarea, plată și transferul proprietății

Atomedical Vest se obligă să livreze produsele către cumpărător, să asigure ambalarea corespunzătoare și să atașeze toate documentele livrării. Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile în livrarea coletelor din motive ce nu ne sunt imputabile.

Plata produselor se va face în sistem ramburs, la livrare, prin transfer bancar sau online cu card bancar.

Costul transportului este 25 lei / colet.  

Transportul este GRATUIT daca valoarea comenzii depaseste 350 lei cu TVA inclus.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata “Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare (în momentul semnării de primire a documentelor de transport), după efectuarea plății de către cumpărător.

8. Garanții

Termenul de garanție poate varia de la un produs la altul în funcție de durata medie de utilizare, respectiv în cazul produselor fără o asemenea constrângere se aplică garanția standard 24 luni pentru persoane fizice. Toate produsele cumpărate de la Atomedical Vest beneficiază de condiții de garanție conforme cu normele europene, legislația în vigoare, ori prevăzută de ANPC și ANMDM.

 

Stim ca prelucrarea datelor cu caracter personal este un subiect cat se poate de serios, de aceea, aceasta procedura descrie in detaliu fiecare flux din interiorul organizatiei, in care sunt procesate date cu caracter personal ale clientilor, partenerilor, potentialilor clienti sau ale vizitatorilor platformei.

Provocarea cea mai mare este aceea de a securiza aceste date impotriva prelucrarilor neautorizate, fara consitamantul persoanei vizate si doar in scopurile pentru care s-a obtinut acordul.

ATOMEDICAL VEST SRL , intreprinde eforturi majore pentru pastrarea in siguranta a informatiilor si a preferintelor drvs. Stim cat de important este sa va simiti in siguranta atunci cand sunteti in mediul online, de aceea va asiguram de confidentialitatea datelor, avand in vedere ca in acest moment va aflati pe o conexiune criptata (SSL) prin care, informatiile transmise sunt criptate si sunt procesate de noi doar cu acordul dvs. Retineti, oricand in decursul colaborarii noastre, va puteti exprima optiunea cu privire la procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

Suntem absolut constienti de faptul ca, GDPR, nu face decat sa ofere un cadru legal modernizat, de conformitate, bazat pe responsabilitatea pentru protectia datelor cu caracter personal.

Procesarea datelor dvs. este necesara pentru a va furniza serviciile pe care le solicitati. In acest sens, noi luam mai multe masuri de securitate pentru a va proteja in mediul online. Una dintre masurile intreprinse de noi pentru a asigura transparenta si proportionalitatea fata de dvs. este aceea de elimina colectarea inutila a datelor cu caracter personal si minimizarea datelor pe care le colectam. De aceea, solicitam doar informatiile de care avem nevoie si le stocam pentru imbunatatirea experietei dvs.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru a plasa o comanda.

 

  •    Site-ul www.atomedicalvest.ro este proprietatea ATOMEDICAL VEST SRL , inregistrata in MUNICIPIUL ORADEA , STR. LOUIS PASTEUR NR. 58, JUDETUL BIHOR, CUI: RO28600340, denumita in continuare ATOMEDICAL VEST SRL .

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor / serviciilor / pachetelor prezentate pe site-ul www.atomedicalvest.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

                ATOMEDICAL VEST SRL  isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul colaborarii debite.

                ATOMEDICAL VEST SRL  isi rezerva dreptul de a nu onora livrarea unor produse sau servicii al caror pret este gresit si nu se incadreaza in grila preturilor companiei. In acest caz, clientul va fi contactat si va avea optiunea de a confirma comanda la pretul corect sau de a o refuza.

ATOMEDICAL VEST SRL  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, ATOMEDICAL VEST SRL  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga ATOMEDICAL VEST SRL  la nicio actiune.

 

  • DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului  sunt proprietatea ATOMEDICAL VEST SRL  si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea ATOMEDICAL VEST SRL. Folosirea fara acordul scris al ATOMEDICAL VEST SRL  a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

ATOMEDICAL VEST SRL  poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

                ATOMEDICAL VEST SRL  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. ATOMEDICAL VEST SRL  nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 

  • COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET

Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site. Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. ATOMEDICAL VEST SRL  nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care ATOMEDICAL VEST SRL  considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon de contract furnizat de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

 

  • MODUL DE SOLUTIONARE AL LITIGIILOR

Solutionarea litigiilor se poate face pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor judecatoresti competente sau prin intermediul unor mediatori. Comisia Europeana a implementat o platforma de solutionare online a litigiilor.

 

  • NOTIFICARI SI ANUNTURI

                ATOMEDICAL VEST SRL  isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

  • DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor conform ofertei curente/

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform legislatiei din Romania minorii nu pot incheia contracte comerciale si nici datele lor personale nu sunt prelucrate fara acordul parintilor.

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

X