Orteze pentru membrul superior

Afișez 1 - 16 din 19 rezultate

  • 1
  • 2

Ortezele pentru membrul superior sunt dispozitive medicale concepute pentru a oferi suport și protecție pentru deget, mână, încheietura mâinii, braț, cot și umăr. Aceste dispozitive pot fi utilizate pentru o varietate de afecțiuni, inclusiv entorse, luxații, fracturi ale oaselor, artroză, artită, sindromul de tunel carpian, tenosinovite, paralezia nervului radial. Iată câteva exemple de orteze pentru membrul superior:

1. Orteze pentru deget, mână și încheietura mâinii – aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi suport și protecție degetului, mîănii și încheieturii mîinii. Acestea pot fi utilizate pentru a ajuta la tratarea afecțiuniunilor din această zonă și pot înlocui în unele cazuri aparatul gipsat sau să ofere protecție după îndepărtarea acesteia.

2. Orteze pentru cot – aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi suport și protecție cotului. Acestea pot fi utilizate pentru a ajuta la tratarea leziunilor cotului, cum ar fi tendinita sau epicondilita laterală (cotul jucătorului de tenis) sau epicondilita medială (cotul jucătorului de golf), diferitelor afecțiuni neurologie, post traumatic și post operator.

3. Orteze pentru umăr – acestea sunt concepute pentru a oferi suport și stabilitate pentru umăr în timpul activităților fizice sau pentru a ajuta la tratamentul diferitelor afecțiuni, cum ar fi luxația umărului, fracturi, periartrita scapula-humerala.

Este important să consultați un medic specialist pentru a vă ajuta să alegeți tipul potrivit de orteză pentru membrul superior și pentru a vă instrui cu privire la utilizarea și îngrijirea acesteia. O utilizare necorespunzătoare a ortezei pentru membrul superior poate agrava afecțiunea și poate cauza alte probleme de sănătate.

X