Retur

Retur

Dacă doriți să returnați un produs achiziționat de la Atomedical Vest vă rugăm să contactați operatorii noștri care vă vor pune câteva întrebări despre motivele returnării produsului și vă vor facilita efectuarea operațiunilor specifice.

Costul transportului de retur se deduce din valoarea pe care o veți primi înapoi. La recepționarea coletului de retur vom verifica dacă toate componentele sunt în starea de la vânzare: cutia să nu fie deteriorată sau incompletă iar produsele și accesoriile să nu aibă urme de folosire.

Dacă totul este în regulă, primiți o confirmare și în scurt timp un alt produs la schimb sau banii înapoi (conform modalității stabilite de comun acord).

Conform legislatiei in vigoare in cazul aparatelor de ingrijire personala si / sau a produselor de igiena personala, din motive de sanatate sau de igiena, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosire chiar si o singura data. Ex: aparate de aerosol, saltele antiescare, scaun tip toaleta, inaltator wc, etc – conform art 16. lit. e / ordonanta 34/2014

Ne puteți contacta la numărul de telefon 0732353207 sau 0259267817 ori prin e-mail la webshop@atomedicalvest.ro

X