Orteze genunchi

Afișez toate cele 16 rezultate

Bun venit în categoria noastră de orteze genunchi! Aici veți găsi o gamă largă de produse menite să ofere sprijin și stabilitate genunchilor dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de o orteza genunchi fixă sau mobilă, suntem aici să vă ajutăm să găsiți produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.
Ortezele genunchi fixe sunt proiectate pentru a oferi suport și imobilizare, fiind ideale în situațiile în care este necesară o stabilizare maximă a genunchiului. Acestea sunt recomandate în cazul unor leziuni severe, precum rupturi de ligamente sau fracturi osoase. Oferă un grad înalt de protecție și limitării mișcării genunchiului.

Dacă aveți nevoie de o opțiune mai flexibilă, puteți opta pentru o orteza genunchi mobilă. Acestea sunt proiectate să ofere susținere și protecție, orteza pentru protecția rotulei, orteza protecție laterală în timp ce permite o anumită libertate de mișcare. Sunt potrivite pentru ameliorarea durerilor în cazul gonarteozei sau în situații în care aveți nevoie de protecție, descarcare sau sprijin, dar doriți să păstrați o anumită mobilitate a genunchiului.
Pentru probleme specifice, cum ar fi leziuni ale meniscului sau ale ligamentelor, există orteze genunchi speciale, personalizate. Acestea sunt concepute pentru a oferi sprijin și stabilitate în zonele afectate, ajutând la reducerea durerii și la recuperarea rapidă.
Indiferent de tipul de orteza genunchi de care aveți nevoie, vă oferim cele mai bune produse disponibile pe piață. Avem în selecție orteze genunchi de înaltă calitate, potrivite pentru diferite afecțiuni și activități pe bază de comandă . Vă garantăm că veți găsi produsul potrivit care să vă ajute să vă recăpătați mobilitatea și confortul.
Vă invităm să explorați gama noastră de orteze genunchi, incluzând orteze genunchi fixe și mobile, orteze pre și postoperator cu articulație reglabilă pentru diferite afecținuni, cum ar fi orteze pentru diferite leziuni (menisc și ligament), orteze pentru gonartroză, orteze pentru luxații, orteze pentru facturi, orteze pentru rupturi musculare. Colaborăm cu branduri de încredere, cum ar fi Ossur, Otto Bock, Donjoy, Thuasne, Triamed și multe altele, pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni.

Pentru informații despre prețuri, vă rugăm să consultați pagina noastră de produse sau să ne contactați direct la magazinele noastre specializate din Cluj Napoca, Oradea, Zalau, Satu Mare, Hunedoara. Oferim orteze genunchi la prețuri competitive, astfel încât să puteți beneficia de sprijinul de care aveți nevoie fără a vă depăși bugetul.

Alegeți calitatea și confortul pentru genunchii dumneavoastră! Optați pentru orteze genunchi de încredere, care să vă ajute să vă mențineți activitatea și să vă bucurați de o recuperare rapidă. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suportul necesar în alegerea celei mai potrivite orteze genunchi pentru dumneavoastră.

X