%

Pachet promoțional pentru varice- Elastofit AM -tip pantalon 15-21mmHg

0 out of 5

235 lei

Pachet promoțional

Suntem în continuare alături de persoanele, care se confruntă cu probleme de varice, picioare edemațiate, obosite! De data asta v-am creat un pachet, care reprezintă un tratament complex pentru probleme circulatorii! Utilizarea acestor produse în paralel vă aduc o schimbare semnificativă în ceea ce privește tratarea problemelor circulatorii!

Pachet promotional pentru varice- Elastofit AM

Descriere

 

  • Ciorapi medicinali compresivi– aceștia exercită din exterior o presiune specifică, care acționează asupra țesutului conjunctiv astfel se îngustează vena dilatată în mod patologic și se evidențiează efectul pompei musculare și fluxul venos devine mai optim, scade senzația de oboseală și edemul.
  • Crema Venoherb– cremă specială cu efect imediat asupra picioarelor obosite și varicoase, cu ulei de castan sălbatic, seminţe de struguri, cu puterea a 19 substanţe active, cu componente speciale din uleiuri vegetale şi extracte de plante.
  • Dispozitiv pentru încălțarea ciorapiilor compresivi– Cei care au mai utilzat ciorapi compresivi, au observat cât de dificilă poate fi uneori îmbrăcarea ciorapilor. Dispozitivul are rolul de a facilita încălțarea ciorapului compresiv prin lărgirea ei la nivelul gleznei în momentul îmbrăcării.

Pachetul conține: o pereche de ciorapi compresivi, crema Venoherb și dispozitivul de încălțat ciorapi Medi Butler.

Ciorapi compresivi:

Indicații
• varice;
• insuficiență venoasă cronică;
• boli cardio-vasculare;
• edem;
• tromboflebită;
• în urma unei intervenții chirurgicale la nivelul venelor sau scleroterapiei.
Ciorapii compresivi Elastofit 15-21 mmHg au ca scop protejarea sănătății, previn, respectiv întârzie apariția bolilor membrelor inferioare.

Purtarea acestora se recomandă:
• persoanelor ale căror loc de muncă necesită multă mişcare (coafor, vânzător, personal medical, poştaş etc.);
• la sport şi activităţi de timp liber (alergare, ski, tenis etc.);
• în special gravidelor, deoarece prin purtarea ciorapilor de compresie se poate preveni cu până la 70% apariţia varicelor;
• în cazul crampelor pulpei piciorului, umflării gleznei sau a varicelor.

Scopul tratamentului de compresie:
• reducerea presiunii venoase la nivelul membrelor inferioare;
• combaterea insuficienței venoase;
• promovarea fluxului de sânge venos;
• profilaxia trombozei;
• în caz de edem limfatic, restabilirea sprijinului căilor limfatice prin compresiunea țesutului conjunctiv.

Contraindicații
Purtarea ciorapilor de compresie este contraindicată în cazul:
• flebitelor acute;
• insuficienţelor cardiace (decompensaţie cardială);
• afecţiunilor circulaţiei arteriale;
• pacienţilor rău cooperanţi sau incapabili de mişcare;
• artritelor, constricţiilor de mişcare articulare (contractură).

 

Factori favorizanți pentru dezvoltarea varicelor

  • vârsta: odată cu înaintarea în vârstă elasticitatea venelor scade semnificativ
  • purtarea hainelor strâmte (șosete, cirorapi), care produc  inflamația venelor
  • genetica- poate fi moștenită această patologie
  • alimentație dezechilibrată- lipsa de antioxidanți și fibre din stilul alimentar
  • sarcina- din cauza schimbărilor hormonale și a greutății
  • sedentarism- lipsa efectului de ”pumpă” la nivelul gambei
  • ortostatism îndelungat

Descriere
Ciorapii compresivi sunt dispozitive medicale utilizate pentru îmbunătățirea circulației. În conformitate cu prescripţiile medicale ciorapii compresivi Elastofit exercită o presiune specifică la gleznă, presiune care se reduce gradual spre coapsă ajutând la circulaţia ideală de sânge şi limfă în venele de la nivelul picioarelor. Gradul de compresie se exprimă în mmHg (mm coloană de mercur). Compresia ciorapilor compresivi Elastofit este la glezne de 15-21 mmHg (20-28 hPa). Presiunea adecvată exercitată din exterior de către ciorapi, are efect asupra ţesutului conjunctiv, iar în urma presiunii ţesutului conjunctiv pe peretele venos subţire se îngustează vena dilatată în mod patologic, eliminând astfel insuficienţa valvulei, se evidenţiază efectul pompei musculare şi fluxul de sânge va fi asigurat către inimă.
Utilizarea ciorapii compresivi Elastofit în viaţa de zi cu zi este esenţială. Senzaţia de greutate în picioare, durerile gambelor, crampele musculare, umflarea gleznelor și apariţia primelor vene varicoase sunt o avertizare că picioarele au nevoie de ajutor. Ciorapi Elastofit oferă acest ajutor purtătorilor săi.

Poziționare
Deoarece ciorapii sunt fabricaţi dintr-un fir fin şi subţire, pentru evitarea deteriorărilor de origine mecanică, îmbrăcaţi şi scoateţi ciorapii cu atenţie.
Se recomandă folosirea de mănuşi de cauciuc atunci când îmbrăcaţi sau daţi jos ciorapii.
Reversaţi cracul ciorapului până la gleznă!
Inseraţi policarul în partea de călcâi şi încălţaţi cu grijă laba ciorapului pe laba Dvs., apoi aranjaţi cu grijă partea de călcâi!
Prindeţi cracul ciorapului în mâini!
Trageţi o dată ca. 5-10 cm din ciorap pe gambă, şi neteziţi materialul ciorapului în aşa fel încât acesta să fie uniform aranjat! Repetaţi această operaţiune până la îmbrăcarea completă a ciorapului!
În final neteziţi ciorapul cu mâna uşor umedă sau cu mânuşa de cauciuc şi aranjaţi materialul astfel încât să nu prezinte cute!
Pentru a da jos ciorapul, inseraţi două degete în ciorap şi împingeţi cu grijă în jos ciorapul!

Recomandări privind purtarea
Dacă medicul nu v-a prescris altfel, ciorapii de compresie se recomandă a fi purtaţi pe parcursul întregii zile.
Dacă purtaţi pentru prima dată produse de compresie, trebuie să vă obişnuiţi organismul treptat cu ciorapii de compresie: purtaţi la început ciorapii doar pentru perioade mai scurte, apoi prelungiţi treptat timpii de purtare. Perioada de acomodare poate dura de la una – două zile până la una – două săptămâni. Acomodarea este necesară deoarece forţa serioasă de compresie poate cauza la început o senzaţie de disconfort, precum şi impresia că ciorapii ar fi „prea strâmţi”.

Pentru îmbrăcarea ciorapilor compresivi vă recomandăm dispozitivul pentru încălțarea ciorapului compresiv Medi Butler.

Compoziție
• 70% poliamid
• 30% elastan

Proprietățile materialului
Componenta de interfaţă din fire de poliamidă de tip tricot conduc umiditatea absorbită spre suprafaţa produsului, precum asigurară durabilitatea şi rezistenţa la uzură a ciorapilor.
Înaltă calitate a produselor este asigurată de progresele tehnologice, materiile prime utilizate la fabricarea lor, echipamentele de producţie controlate de computer, instrucţiunile tehnice precise, inspecţiile de producţie îmbunătăţite, precum testele de compresie de rutină.
Produsul este fabricat cu o structură din stofă de tip tricot, cu un singur strat. Cele două direcţii de întindere precum caracteristica forului de elastan învelit care asigură compresia şi întinderea pe două direcţii, face posibil ca ciorapii să fie relativ adecvaţi unei game mai largi de mărimi şi dimensiuni.
Caracteristicile produsului sunt îmbrăcarea şi îndepărtarea uşoară de pe corp, un grad ridicat de flexibilitate longitudinală datorită dimensiunilor reduse şi a pliurilor de înclinare, precum a materialului textil subţire, rezultă un grad ridicat de confort.

Curățare
Ciorapii de compresie se spală cu mână în apă călduţă (maxim 40 °C) folosind un detergent uşor alcalin. Stoarcerea se efectuează doar învelit într-un prosop uscat. Este interzisă uscarea ciorapilor pe radiatoare fierbinţi sau la soare. Ciorapii nu se pot călca.
Nu îndepărtaţi firele şi capetele firelor din interiorul ciorapilor, deoarece acest lucru poate duce la ruinarea produsului!

 

Crema Venoherb:

Indicaţii
Datorită ingredientelor este eficient în tratamentul varicelor, a picioarelor obosite, tensionate, edemelor şi umflăturilor sau pentru tratamentul hemoroizilor.
Prin substanţele active din compoziţie manifestă efecte histoconstrictor şi ajută la menţinerea stratului de protecţie naturală a pielii.

Descriere
Venoherb cremă cu ulei de castan sălbatic, seminţe de struguri, cu puterea a 19 substanţe active.
Cremă cu componente speciale din uleiuri vegetale şi extracte de plante.
Conţine tinctură de plante medicinale unice care se bazează pe efectul complex al extractelor de cardamom, coada şoricelului, mărăcine, lumânărică, coada rândunicii şi laba gâştii.
Nu conţine coloranţi şi arome sintetice.
Preparat cosmetic fără coloranţi şi aromatizanţi sintetici şi fără utilizare de parabeni sau a produselor petroliere. Produs inregistrat CPNP.
Cantitate: 100 ml

Efectele benefice ale ingredientelor
Extractul de castane sălbatice este o substanţă activă vegetală care are efect contrictor asupra vasodilataţiilor tegumentare şi accelerează afluxul sangvin.
Conţine ulei de sâmburi de struguri, care este bogat în antioxidanţi, bioflavonoide, acizi graşi nesaturaţi şi acid linolenic, fiind un excelent emolient al pielii.
Prin conţinutul ridicat de antioxidanţi şi acizi graşi protejează pielea şi îi conferă un tonus uniform.

Ingrediente (INCI)
Aqua, Aesculus Hippocastanum Extract, Herbal Complex (Alcohol, Elettaria Cardamomum Extract, Plantago Major Extract, Carthamus Tinctorius Extract, Agrimonia, Eupatoria Extract, Capsella Bursa Patoris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract), Glyceryl Stearate SE, Amica Montana Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl/Stearyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Beeswax, Calendula Officinalis Flower Extract, Cocos Nucifera Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Urtica Dioica Extact, Rosmarinus Officinalis Oil and Leaf extract, Zinc Stearate, Lamiaceae, Thymus vulgaris oil, Laurus Nobilis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Eugenol *, Li monene, Linalool * componenta naturală a uleiului esenţial.

Utilizare
Aplicaţi de mai multe ori pe zi pe suprafaţa de piele dorită, masând uşor în piele. Se poate aplica şi sub formă de compresă umedă, sporind astfel eficacitatea.
Numai pentru uz extern.
A se evita contactul cu ochii, mucoasele şi rănile deschise!
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare
A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele solare.

 

Dispozitiv pentru încălțarea ciorapilor

Dispozitivul medical Medi Butler este potrivit pentru toate tipurile și modelele de ciorapi compresivi medicinali.

Dispozitivul are rolul de a facilita încălțarea ciorapului compresiv prin lărgirea ei la nivelul gleznei în momentul îmbrăcării. Este o soluție simplă și rapidă recomandat persoanelor purtători de ciorapi compresivi medicinali.

Ciorapii compresivi sunt special creați pentru terapia compresivă. Ei aplică o presiune/compresie mai ales la nivelul gleznelor îmbunătățind circulația venoasă. Din această cauză ciorapii compresivi se îmbracă adesea cu greutate. Folosirea dispozitivului Medi Butler ajută la îmbrăcarea ciorapului.
Ciorapii se rulează uniform pe partea mijlocie a dispozitivului, apoi se introduce vârful piciorului în ciorap și se trage cu ușurință dispozitivul. În cazul în care nu reușiti să trageți până la nivelul dorit se ajută cu mâna.
Verificați să fie întins ciorapul uniform, fără pliuri!

Descriere:

Cadru metalic rigid

Mânere lungi 32 cm

Culoare: alb

Greutate: 836gr

Fabricat în Germania

 

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

S, M, L, XL, XXL, EXTRA

Selectează culoarea

BEJ

X