Orteză toracolombosacrală, corset Boston

0 out of 5

Disponibil: Fabricat la comandă

Indicații
Scolioză lobară sau toraco-lombară joasă.
Afecțiuni cronice sau acte ale coloanei vertebrale care necesită imobilizarea segmentului toraco-lombar.

 

ACEST PRODUS ESTE DISPOZITIV MEDICAL FABRICAT LA COMANDĂ INDIVIDUALĂ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU DETALII ȘI PROGRAMARE.

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Descriere

Corsetul Boston este o orteză toracolomboscrală rigidă, folosită în tratamentul scoliozei lombare sau toraco-lombare joasă, o afecțiune care se caracterizează prin curbarea anormală a coloanei vertebrale. Acest corset a fost dezvoltată în anii 1970 de către Dr. John Hall și Bill Miller pentru copii din Boston, și a devenit una dintre cele mai utilizate corsete în tratamentul scoliozei lombare.

Corsetul Boston este confecționată după măsuratori individuale pe baza de mulaj și se confecționează din material termoformabil cu deschidere anterioară, posterioară sau laterală după caz. Este proiectată să mențină coloana vertebrală într-o poziție corectă și să încurajeze dezvoltarea unei aliniere corecte a coloanei vertebrale. Corsetul Boston este de obicei purtat timp de 18 până la 23 de ore pe zi, timp de șase luni sau mai mult.

Principalele beneficii ale utilizării Corsetului Boston sunt:

  1. Încetinirea progresiei scoliozei: Corsetul Boston poate ajuta la încetinirea progresiei curburii coloanei vertebrale și, în unele cazuri, poate îmbunătăți alinierea coloanei vertebrale.
  2. Reducerea disconfortului: Corsetul Boston poate ajuta la reducerea durerii și disconfortului asociate cu scolioza lombară sau toraco-lombară joasă.
  3. Îmbunătățirea posturii: Boston brace poate ajuta la îmbunătățirea posturii și la corectarea anormalităților coloanei vertebrale.
  4. Îmbunătățirea stimei de sine: purtarea unui corset Boston poate ajuta la îmbunătățirea stimei de sine și la reducerea anxietății asociate cu scolioza.
  5. Prevenirea intervenției chirurgicale: în unele cazuri, utilizarea unui corset Boston poate ajuta la evitarea intervenției chirurgicale sau poate fi utilizată ca parte a unui plan de tratament non-chirurgical.
  6. Imobilizare: în cazul leziunilor după accidentale ale coloanei vertebrale corsetul Boston imobilizează coloana.

Este important să menționăm că utilizarea unui corset Boston poate fi dificilă la început și necesită o perioadă de ajustare. De asemenea, este important să urmați instrucțiunile medicului și să păstrați o comunicare deschisă cu echipa medicală care vă îngrijește.

 

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

X