Cadru de mers pășitor

0 out of 5

249 lei

Indicații
• persoane vârstnice
• în deplasare persoanelor cu dizabilități cronice severe de etiologie neurologică (ataxie, sindrom parkinsonian, TVM, TCC)
• instabilitate și tulburări de echilibru în mers de diferite etiologii (algice, musculare, anxietate)
• pacienților aflați in faza de recuperare în urma unor intervenții chirurgicale

Cod Produs: pășitor Categorie:Dispozitive de mers Etichete:, ,

Descriere

Descriere
Cadrul de mers este realizat din tub de aluminiu vopsit, asigurând un confort sporit în utilizare și având posibilitatea de reglare în înălțime, în funcție de statura utilizatorului. Pe părțile laterale, modelul este prevăzut cu mânere de sprijin ergonomice realizate din polipropilenă, sigure și confortabile în utilizare. Cele patru picioare prezintă amortizoare din cauciuc solid, având un grad ridicat de aderență la sol și o toleranță sporită la uzură.
Se recomandă verificarea periodică a amortizoarelor de cauciuc ale celor patru picioare și înlocuirea acestora în cazul în care manifestă un grad ridicat de uzură.

Compoziție
– fabricat din aluminiu
– mâner ergonomic din polipropilenă
– 4 amortizoare din cauciuc.

Date tehnice
Lățimea bazei: 54 cm – lățimea laterală: 47,5 cm.
Înălțimea reglabilă: reglare în înălțime pe fiecare picior din 2,5 în 2,5 cm.
Greutate maximă utilizator: 130 kg.

Poziționare
Înălțimea optimă: utilizatorul trebuie să fie în poziție verticală, cu mâinile pe lângă corp, mânerele de sprijin ale cadrului vin în dreptul încheieturii fiecărei mâinii.
Se poate utiliza atât în varianta fixă, cu ridicarea întregii greutăți a cadrului pentru deplasare, simultan, cu ambele mâini.
Se poate folosi drept cadru de mers pășitor, fără ridicarea de pe sol a întregii greutăți a cadrului, ceea ce presupune că fiecare parte laterală a cadrului să fie împinsă alternativ și deplasată spre înainte, concomitent cu piciorul utilizatorului.
Cadrul de mers orthopedic se poate plia foarte ușor doar prin apăsarea unui buton aflat pe bara frontală a dispozitivului, în vederea depozitării și a transportului.

Curățare
Cu detergent neutru, spălând cu apă călduță după ce se șterge cu textil moale.

Depozitare
Se recomandă depozitarea cadrului de mers conform specificului acestuia: în poziție verticală după apăsarea butonului din mijloc și după  închiderea elementelor de lateral pe o suprafață plană.

 

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

Universală

Selectează culoarea

ARGINTIU

Selectează modelul

CLASSIC

X