Talonete din silicon pentru călcâi

0 out of 5

79 lei

Indicații
• fascită plantară;
• tendinite;
• metatarsalgii;
• pinten calcanean;
• dureri de călcâi;
• în cazul activitaților sportive.

 

Descriere

Descriere
Confecționat din silicon, material antiderapant pentru un confort sporit și pentru amortizarea șocurilor. Ofera un sprijin anatomic talpii piciorului.

Compoziție
Fabricat din silicon.

Curățare
Nu se va spală cu apă ci doar se va curăţa cu un burete sau cârpă îmbibată cu substanţă de curăţare cu Ph neutru. Se va feri de surse de caldură.

Talonetele pentru călcâi din silicon sunt un dispozitiv medical utilizat pentru a trata o serie de afecțiuni asociate cu durerea de călcâi. Aceste talonete din silicon poseda mai multe beneficii importante, inclusiv:

  1. Absorbția șocurilor: Talonetele pentru călcâi din silicon reduc presiunea pe călcâi și absorb impactul când călcăm. Acest lucru poate ajuta la reducerea durerii de călcâi și la confortul picioarelor.
  2. Stabilizare: Talonetele pentru călcâi din silicon sunt concepute pentru a stabiliza piciorul și reduce presiunea asupra zonei de călcâi, astfel încât să se reducă tendința de alunecare a piciorului și de a îmbunătăți echilibrul și stabilitatea.
  3. Ușurința în utilizare: Aceste talonete pentru călcâi sunt ușor de utilizat și de purtat, putând fi introduse în toate tipurile de încălțăminte.
  4. Durabilitate: Construite dintr-un silicon de înaltă calitate, aceste talonete sunt durabile și pot fi folosite pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
  5. Cost accesibil: În general, prețul pentru talonetele pentru călcâi din silicon este accesibil, ceea ce le face o opțiune viabilă pentru persoanele care suferă de durere de călcâi.

Talonetele din silicon oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru persoanele care se confruntă cu durere de călcâi din diverse motive, cum ar fi fasciita plantară, tendinite, nevralgia de călcâi, pinten calcanean sau alte afecțiuni. Este important să vorbiți cu medicul dumneavoastră pentru a vă recomanda produsul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră individuale.

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

S: 37-38, L: 43-46, M: 39-42

X