%

Orteză de gleznă picior mobilă ATO331

0 out of 5

99 lei

Indicaţii
• entorse;
• luxaţii;
• instabilitatea articulaţiei gleznei;
• inflamații ale articulației datorită artritei și osteoartritei;
• inflamații cronice postoperatoare și posttraumatice a gleznei;
• profilactic pentru a prevenii diferite leziuni;
• suprasolicitarea gleznei în diferite sporturi;
• rupturi ligamentare.

Orteză gleznă picior mobilă

Descriere

Descriere
Este realizată din material textil, prevăzută cu:
-2 pernițe laterale ce încadrează maleolele
-2 benzi elastice încrucişate în jurul gleznei pentru compresie şi fixare.
Zona călcâiului este deschisă.
Înălțimea variază între 18 – 20 cm, în funcție de mărime.
Orteza este un suport pentru gleznă, iar cele 2 benzi elastice încrucişate în jurul gleznei exercită o compresie suplimentară, asigurând stabilitate la utilizare.

Pentru tratamentul durerii, inflamației, edemelului cu adevărat  efcient  vă recomandăm folosirea ortezelor în paralel cu utilizarea Crema Mobilitate.

Acestă cremă prin cele 27 de substanțe active naturale , prin conținutul de colagen și glucozamină menține sănătatea artculațiilor, scade durerea și inflamația.

Compoziţie
Spumă poliuretanică (burete) acoperită pe ambele părți cu material textil:
interior – bumbac 100%, exterior – poliamidă 100%.
Material textil elastic: poliester – 58%, cauciuc – 42%.

Poziţionare
Se aşează orteza pe picior astfel încât benzile cu scai să se închidă anterior iar cea încrucişată, în spate şi se reglează la nivelul optim de compresie.

Curăţare
Se spală manual cu apă caldă, nu se albeşte, nu se stoarce mecanic, nu se calcă, nu se curăță chimic!

Depozitare
La temperatura camerei, la loc uscat şi bine ventilat.

Proprietăţile materialului
Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpirația corpului prin absorbția acesteia de către țesătura de bumbac, către spuma PU și exterior.

Componentele ansamblului caşerat
 Asterix – firul de poliamidă din compoziție are o rezistență mare la agenți chimici și biologici, rezistă la abraziune și nu absoarbe apa.
 Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporțional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbant de umiditate.
 Jersey cotone soft – țesătură de bumbac 100% sau bumbac cu spandex – elastan (pentru creșterea elasticității).

SOFT – codificarea tratamentului balsamic al țesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.

O orteză pentru gleznă mobilă pentru copii este un dispozitiv medical conceput pentru a oferi suport și stabilitate pentru gleznă în timpul mișcării. Aceasta poate fi folosită pentru a ajuta la tratarea unor afecțiuni precum entorsele de gleznă, luxații sau instabilitatea articulației gleznei.

Există mai multe tipuri de orteze de gleznă mobilă pentru copii, fiecare fiind proiectată pentru a îndeplini anumite nevoi și scopuri. Unele orteze pot fi ajustabile pentru a se potrivi cu mărimea piciorului copilului, în timp ce altele sunt fabricate pe măsuri individualizate pentru a oferi suport și protecție în cazul în care copilul are o afecțiune mai gravă.

Este important să consultați un medic specialist sau kinetoterapeut specialist în dispozitive medicale pentru a determina ce tip de orteză de gleznă mobilă este cea mai potrivită pentru copilul dumneavoastră, în funcție de starea sa de sănătate și nevoile sale individuale. De asemenea, este important să urmați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și de îngrijire a ortezei de gleznă pentru a asigura o recuperare adecvată și pentru a preveni alte probleme de sănătate.

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

1, 2, 3

Selectează culoarea

NEGRU

Selectează modelul

CLASSIC

X