Orteză de genunchi compresiv Elastostar DF

0 out of 5

59 lei

Indicații
• prevenirea instabilității genunchiului;
• forme ușoare de entorse ale genunchiului;
• activități sportive.

Ortezade genunchi compresiv Elastostar DF

Descriere

Descriere
Orteză din material textil compresiv pentru susținerea ligamentelor și mușchilor la nivelul articulației genunchiului. Nu alunecă în timpul purtării. Strat antialunecare din silicon pe partea interioară. Grad de compresie 16-22 Hgmm.

Compoziție
70% poliamid
30% elastan

Proprierățile materialului
Componenta de interfaţă din fire de poliamidă de tip tricot conduc umiditatea absorbită spre suprafaţa produsului, precum asigurară durabilitatea şi rezistenţa la uzură a ortezei de genunchi.
Caracteristicile produsului sunt îmbrăcarea şi îndepărtarea uşoară de pe corp, un grad ridicat de flexibilitate longitudinală datorită dimensiunilor reduse şi a pliurilor de înclinare, precum a materialului textil subţire, rezultă un grad ridicat de confort.

Curățare
Orteza de genunchi se spală cu mână în apă călduţă (maxim 40 oC) folosind un detergent uşor alcalin. Stoarcerea se efectuează doar învelit într-un prosop uscat. Este interzisă uscarea ortezei pe radiatoare fierbinţi sau la soare. Orteza de genunchi nu se calcă.
Nu îndepărtaţi firele şi capetele firelor din interiorul ortezei, deoarece acest lucru poate duce la ruinarea produsului!

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

S, M, L, XL, XXL, EXTRA

Selectează culoarea

BEJ

Selectează modelul

CLASSIC

X