%

Bideu portabil MomCare

0 out of 5

65 lei

Fie că este vorba de o naștere naturală sau de cezariană, ritualul de igienă este foarte dificil pentru o femeie care tocmai a născut sau care este într-o stare slăbită, și totodată există riscul de infecție din cauza rănilor proaspete. Una dintre condițiile unei recuperări cât mai rapide este igiena.

În procesul de recuperare post-natal, primul element din pachetul clinic MomCare by Lina este bideul portabil, care poate fi utilizat cu susul în jos și care este o soluție facilă pentru igienizarea zonei.

Descriere

Mod de utilizare:

  1. Scoateți produsul din ambalajul impermeabil.
  2. Deșurubați capul pliant și turnați apă călduță sau caldă în flacon.
  3. Înșurubați capul înapoi pe flacon și trageți de partea pliabilă până când aceasta rămâne fixată pe loc.
  4. Acoperiți gaura de aerisire din partea inferioară a flaconului.
  5. Deasupra vasului de toaletă, țineți bideul cu susul în jos, eliberați orificiul de aerisire și îl puteți folosi imediat sub forma unui mic duș. Puteți controla debitul jetului de apă prin acoperirea/descoperirea orificiul de aerisire sau apăsând flaconul pentru a ajusta fluxul acestuia.

Poate fi utilizat în spital, după naștere, în perioada post-natală de la domiciliu, în timpul perioade de menstruației (de exemplu, în timpul folosirii cupei menstruale), dar și în timpul călătoriilor lungi.

Conținut: 1 buc ambalaj impermeabil, 1 buc bideu portabil 300ml

Utilizarea unui bideu portabil în timpul și după naștere poate avea mai multe beneficii pentru sănătatea femeii. Aceste beneficii includ:

  1. Igienă și confort – Un bideu portabil poate ajuta la curățarea delicată și eficientă a zonei intime a femeii după naștere, oferind un nivel mai mare de igienă și confort.
  2. Reducerea riscului de infecții – Curățarea delicată și eficientă a zonei intime cu un bideu portabil poate ajuta la reducerea riscului de infecții, cum ar fi infecțiile tractului urinar sau infecțiile perineale.
  3. Reducerea disconfortului – Utilizarea unui bideu portabil poate ajuta la reducerea disconfortului și a durerii după naștere, mai ales în cazul lacerațiilor perineale sau a altor traume.
  4. Utilizare ușoară – Bideul portabil poate fi ușor de utilizat și poate fi ajustat pentru a se potrivi nevoilor fiecărei femei.
  5. Economisirea timpului și a banilor – Utilizarea unui bideu portabil poate ajuta la economisirea timpului și a banilor, deoarece nu este necesară achiziționarea unor produse suplimentare de igienă personală sau vizite repetate la baie

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

300ML

Selectează culoarea

ROZ

X