Stoc epuizat

Cremă funduleț Me&Mom

0 out of 5

15 lei

Crema Funduleț conține oxid de zinc cu proprietăți antimicrobiene și protectoare excelente. Componentele grase creează o barieră ce izolează pielea de umezeală şi de agresiunea bacteriană. Vitaminele A, E, F şi pantenolul asigură hidratarea şi regenerarea rapidă a epidermei. Extractele de gălbenele şi muşeţel în ulei de măsline calmează senzaţia de disconfort şi catifelează tegumentul.

 

Cod Produs: Categorie:Produse pentru gravide Etichete:, , ,

Descriere

Mod de utilizare: Crema Funduleț se aplică la fiecare schimbare a scutecului pe pielea spălată și uscată. Protejează eficient împotriva înroșirii și a iritațiilor provocate de scutec.

Destinată îngrijirii pielii sensibile a bebeluşilor, Crema Funduleț este non-alergenică.

Produsul a fost testat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca.

Nu conţine coloranţi, parfum, alcool, parabeni sau conservanţi.

ATENȚIE: Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor!

Evitați contactul cu ochii!

Numai pentru uz extern!

Cremele pentru fundulețul bebelușilor sunt un produs foarte utilizat și apreciat de părinți pentru a ajuta la îngrijirea și protejarea pielii delicatelor zone ale fundulețului bebelușului. Printre beneficiile utilizării acestor creme se numără:

  1. Prevenirea iritațiilor: folosirea cremei pentru funduleț poate ajuta la prevenirea iritațiilor și erupțiilor cutanate, care sunt destul de comune la bebeluși.
  2. Protejarea pielii: prin formarea unui strat protector, crema pentru funduleț poate ajuta la protejarea pielii bebelușului de umiditatea și substanțele iritante.
  3. Îngrijirea pielii: cremele pentru funduleț sunt de obicei formulate cu ingrediente speciale, cum ar fi uleiuri esențiale sau extracte de plante, care pot ajuta la îngrijirea pielii și la menținerea sănătății acesteia.
  4. Confort și alinare: unele creme pentru funduleț conțin ingrediente cu proprietăți calmante, care pot ajuta la reducerea disconfortului sau a durerii asociate cu iritațiile pielii.
  5. Ușurința în utilizare: cremele pentru funduleț sunt ușor de utilizat și pot fi aplicate în mod regulat, fără a fi nevoie de o pregătire specială.

Este important să menționăm că cremele pentru funduleț trebuie utilizate cu precauție și în conformitate cu instrucțiunile producătorului, evitând aplicarea pe zonele iritate sau cu leziuni. De asemenea, este recomandat să discutați cu medicul pediatru înainte de a utiliza orice produs pentru îngrijirea pielii bebelușului.

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

100 ML

X