Stoc epuizat %

Pachet clinic postnatal Momcare

0 out of 5

299 lei

Pachet clinic postnatal Momcare – Pentru o regenerare posnatală facilă

Pachetul clinic postnatal MomCare este o soluție complexă 3:1 pentru mame, care facilitează și accelerează procesul de vindecare a rănilor în perioada post-partum.

Descriere

Conţinut:
– 5 buc. comprese reci (MomCare – Instant Ice Pack ) absorbante postnatal pentru ameliorarea durerii în zona perineală lezată
– bideu portabil care asigură o igienă ușoară și eficientă a zonelor intime după naștere
– spumă de regenerare din hamamelis și sunătoare pentru vindecarea rapidă a perineului lezat sau a inciziei în urma nașterii prin cezariană

Compresă rece absorbantă MomCare – Instant Ice Cold Pack
5 bucăți

Un absorbant post-partum (3 in 1) confortabil și eficient cu strat suplimentar de absorbție, care are un sistem de răcire încorporat (Instant Ice), având astfel efect antiinflamator, calmează zona puternic iritată, reduce durerea și ameliorează sângerarea. Un singur absorbant poate garanta libertatea de mișcare nedureroasă timp de 6 ore chiar și în prima zi după naștere! Nu necesită înghețare prealabilă!
Absorbant posnatal rece pentru calmarea rapidă a perineului după naștere.

Bideu portabil MomCare
300 ml

Pentru a menține zona perineală curată și pentru a accelera procesul de vindecare a rănilor după naștere, este recomandat să curățați și mai bine zona lezată după igiena corporală generală. Cu Bideu portabil, puteți face acest lucru într-un singur pas, ușor și economisind timp, astfel încât va trebui să lăsați bebelașul pentru mai puțin timp. Igienă intimă oricând și oriunde.

Spumă de regenerare postnatal MomCare
100 ml

Rana perineală sau rana cezariană au întinderi dureroase din cauza contracțiilor naturale cauzate de alăptare, iar îngrijirea copilului poate crește disconfortul.
Spuma inovatoare de regenerare din hamamelis și sunătoare oferă îngrijire și protecție într-un singur pas în zona afectată și sensibilă, accelerând în același timp procesele naturale de vindecare a rănilor.
* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

7 PRODUSE

X