%

Pachet clinic postnatal Momcare

0 out of 5

299 lei

Spumă de regenerare postnatal MomCare din Hamamelis și Sunătoare

Descriere

În procesul de recuperare post-natal, MomCare by Lina este al treilea element al pachetului clinic, ajutând cât mai rapid posibil la vindecarea zonei perineale și a rânii din urma secțiunii cezariene.

Este o spumă cu efect de răcire și analgezic, care este absorbită și își exercită efectul direct în leziunile dureroase și nu prin pătrunderea în tampoanele sau șervețelele sanitare.

Spuma de regenerare este obținută dintr-un extract apos de Hamamelis medical cu frunze mari și din sunătoare. Cele două componente principale ale plantei sunt cunoscute ca având efecte antiinflamatorii. Nu conține parfumuri artificiale, culori artificiale sau conservanți.

Utilizare: Reîmprospătați-vă cu bideul portabil, pulverizați o fâșie de spumă direct pe Tamponul de gheață și bucurați-vă de efectul instant.

Atenție

Produsul este prevăzut doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu multă apă. Nu depășiți cantitatea zilnică recomandată decât dacă medicul dvs. v-a recomandat altfel. Nu întindeți produsul cu degetele sau alte elemente de ajutor spre orificiul anusului. Întrerupeți utilizarea produsului dacă observați sângerare în jurul orificiului anusului sau o înrăutățire a stării generale după mai mult de 7 zile de utilizare a produsului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați produsul la temperatura camerei.

Ambalaj: 100ml

Proprietăți

  • Calmează zona perineală sensibilă lezată/ rana din urma secțiunii cezariene;
  • Reduce umflăturile și senzația de mâncărime a rănilor
  • Ajută la regenerare
  • Utilizare recomandată: tratarea zonei perineale în perioada post-natală, a hemoroizilor și/sau cicatricilor de după secțiunea cezariană
  • Produs cosmetic

Ingrediente:

Hamamelis Virginiara Flower Water, Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerin, Alcohol and Isopropylalcohol and Chamomilla Recutita Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower Extract, Mentha Piperita Oil, Tocopheryl Acetate

 

 

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

7 PRODUSE

X