Pernă antiescare de decubit TCA03

0 out of 5

99 lei

Indicaţii
Se recomandă pentru prevenirea escarelor de decubit la utilizatorii de fotoliu rulant și optimizarea confortului pacienţilor.

Descriere

Descriere
Pernă din spumă de poliuretan, cu formaţiuni paralelipipedice de 4 cm înălţime pe toată suprafaţa, care permit circulaţia aerului. Dispune de o husă textilă.
Dimensiuni: 40 cm x 40 cm x 8 cm.
Datorită formaţiunilor paralelipipedice, la orice mișcare a corpului, punctele de presiune se modifică, împiedicând apariţia escarelor.
Perna ajută la optimizarea confortului pacientului.

Compoziţie
Exterior – poliester 100%, interior – spumă poliuretanică.

Poziţionare
Perna se așează pe scaunul fotoliului rulant sau pe orice alt scaun utilizat de pacient.

Curăţare
Se spală manual cu apă caldă, nu se albeşte, nu se stoarce mecanic, nu se calcă, nu se curăță chimic.

Depozitare
La temperatura camerei, la loc uscat şi bine ventilat.

Proprietăți
Perna cu formațiuni paralelipipedice de 4 cm înălțime este indicată la prevenirea rănilor (escarelor) pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Perna ajută la optimizarea confortului pacientului.
Perna a fost fabricată din poliester 100% și din spumă poliuretanică. La exterior pentru husa pernei a fost folosită compoziția poliester 100% iar pentru interior spumă poliuretanică.

Ce este decubitul? Și la ce ajută Perna antiescare de decubit TCA03 

Decubitul, sau escarele de decubit, sunt ulcere de presiune cauzate de presiunea prelungită asupra țesuturilor moi, deseori rezultată din imobilitate și culcat sau șezut în aceeași poziție pentru perioade lungi de timp. Adesea asociate cu paralizia, escarele pot apărea și la pacienții imobilizați la pat care nu se pot mișca și la cei supraponderali sau subponderali. Escarele apar în mod obișnuit pe zone ale corpului care au o aprovizionare inadecvată de sânge, cum ar fi șoldurile, coczisul, călcâiele și gleznele.

Pernă antiescare de decubit TCA03 

Se recomandă pentru prevenirea escarelor de decubit la pacienții care folosesc fotoliul rulant pentru a îmbunătății confortul pacienţilor.

Perna cu formațiuni paralelipipedice de 4 cm înălțime este indicată la prevenirea rănilor (escarelor) pentru persoanele cu mobilitate redusă.
Perna ajută la optimizarea confortului pacientului, a fost fabricată din poliester 100% și din spumă poliuretanică. La exterior pentru husa pernei a fost folosită compoziția poliester 100% iar pentru interior spumă poliuretanică.

O găsiți la magazinele ATO medical din Cluj Napoca, Zalău, Oradea, Satu Mare și Hunedoara sau pe webshop

* prețurile conțin TVA

Comandă telefonică
Mobil: 0731353207
Fix: 0259267817

Informații suplimentare

Selectează mărimea

40X40X8 CM

Selectează culoarea

NEGRU

Selectează modelul

CLASSIC

X