Bine ați venit pe blogul Atomedical Vest!

Bine ați venit pe blogul Atomedical Vest!

ATOmedical Vest (“Ajutorul Tău Oricând”) este producător și distribuitor de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale.

Personalul nostru specializat oferă soluții individualizate oferind consiliere pre şi post protezare, confecționarea de proteze și orteze pe măsură individuală, incălţăminte ortopedică, susţinători plantari pe bază de amprentare computerizată și pe bază de mulaj gipsat, reparaţii şi întreţinere în perioada de garanţie şi post garanţie. Ne-am propus ca scop menținerea calitații produselor și a serviciilor, colaborând cu firme de renume din Germania, Franta, Italia, Olanda, Spania, Ungaria. Am creat un brand propriu de dispozitive medicale ATOMED, având posibilitatea de a ne adapta cu ușurință la nevoile pacienților. Totodata in gama noastră de produse găsiți dispozitive de mers, ciorapi medicinali de compresie, produse pentru protezare stomii, produse tehnico medicale, produse pentru gravide, produse naturiste.
Ne-am propus să fim alături de clienţi şi de medicii specialişti, nu doar cu cele mai performante dispozitive medicale dar şi cu cele mai recente informaţii, date de cea mai bună calitate din domeniul nostru de activitate, tehnologii noi, rezultate ale cercetărilor ştiinţifice ori modificări ale legislaţiei.

Personalul nostru de specialitate: kinetoterapeuți, tehnicieni ortopezi vă vor prezenta articole, care vă ajută să înțelegeți starea complexă sau boala cu care vă confruntați. Vă vom prezenta produsele noastre și aplicarea lor. De asemenea, vă vom ajuta să alegeți un dispozitiv medical adecvat pentru nevoile dumneavoastră și vă vom propune cele mai bune soluții de recuperare.

Pacienții noștri sunt inspirația noastră!

X