Modele de manșon de silicon

Modele de manșon de silicon performante

Atomedical Vest este în relație de colaborare cu compania Össur, companie producătoare și distribuitoare de produse ortopedice non invazive din Islanda, companie recunoscută de Forumul Economic Mondial ca „Pionier al tehnologiei”. În ceea ce privește tehnologia de producție de manșon de silicon , Össur este printre liderii mondiali.

Astfel pentru cei care doresc un manșon de silicon de calitate superioară, vă prezentăm câteva modele:

  • Iceross Seal-In® X Locking

Iceross Seal-In X Locking este un manșon de silicon pentru persoanele cu amputație transtibială de toate nivelurile de activitate, oferind o funcție superioară prin combinarea beneficiilor suspensiei cu pin cu beneficiile etanșării Seal-In. Linerul este disponibil în profiluri de 3 mm, cât și de 6 mm. Linerul trebuie utilizat împreună cu Icelock 562 Hybrid.

  • Iceross® Sleeve

Iceross Sleeve este un manșon de silicon, care prezintă valuri orizontale la nivelul genunchiului pentru o flexie mai ușoară a genunchiului, precum și valuri verticale la nivelul coapsei, astfel permite acomodare mult mai ușoară la orice tip/formă de bont.

Profilul linerului este mai gros în jurul benzii de capăt, astfel reduce uzura prin rezistența suplimentară în zonele selectate.

Este recomandată utilizarea manșonului Iceross Sleeve împreună cu gama de manșoane tip căptușeală Iceross Cushion echipate cu supapă de eliminare

  • Iceross® Post-Op TF

Manșonul de silicon Iceross Post-op este utilizat imediat după amputație în perioada de recuperare imediată după intervenția chirurgicală și ajută în formarea bontului și protezarea cât mai rapidă.

  • Iceross Comfort® Cushion

Iceross Comfort Cushion este conceput pentru membre reziduale cu proeminențe osoase, predispuse la puncte de presiune crescute, și/sau pentru membre reziduale conice.

  • Iceross® Sport Locking

Iceross Sport este conceput pentru persoanele amputate active care necesită stabilitate și conformare suplimentară din cauza solicitării mai mari a membrului rezidual.

X