computerizata

Amprentare plantară computerizata

Știai că picioarele tale susțin de aproape 2 ori greutatea ta în timpul mersului și de până la 9 ori greutatea ta în timpul alergării? Aceasta este o presiune mare asupra unei părți relativ mici a corpului tău. Orice anomalie structurală sau funcțională vă poate face picioarele incapabile să reziste forțelor enorme aplicate asupra lor, ceea ce duce la deteriorarea structurii osoase. Deoarece picioarele tale joacă un rol important în aproape orice tip de exercițiu sau activitate fizică de rutină, este foarte important să le păstrezi sănătoase.

Ce este amprentarea plantară computerizată?

În scanarea computerizată a susținătorilor plantari, piciorul este scanat și informații anatomice sunt transmise către computer.

Examinarea digitala este menita sa măsoare distribuția presiunii la nivelul tălpii și oferă o imagine cu rezoluție mare.

Se pot confecționa mai multe modele de susținători plantari:

    • cu strat de polifoam perforat (calitate superioară de confort în utilizarea normală sau sptortivă)
    • cu spumă de memorie (cu strat intermediar din spumă de memorie, acoperite cu piele naturală și asigură o susținere fermă dar confortabilă)
    • extra subțire (fără strat intermediar recomandate în încălțămintea elegantă atât pentru femei cât și pentru bărbați)

Viața cu susținători plantari personalizați

Talonetele personalizate s-au dovedit a fi un tratament extrem de eficient pentru durerile cronice ale picioarelor. Talonetele trebuie purtate zilnic oricând trebuie să stați în picioare pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când folosesc talonetele personalizate, majoritatea pacienților se pot adapta la senzație destul de repede. Cu toate acestea, dacă întâmpinați probleme în a le purta, atunci ar trebui să limitați purtarea lor la doar câteva ore pe zi, crescând treptat durata de timp pe măsură ce vă obișnuiți cu ele. Dacă aveți disconfort continuu fără niciun semn de îmbunătățire, contactați medicul podiatru sau ortoped.

Dacă aveți nevoie de susținători plantari personalizați, ATO Medical vă stă la dispoziție pentru orice întrebare. De asemenea, ne puteți găsi și la magazinele noastre din Oradea, Satu Mare, Zalău, Hunedoara sau Cluj Napoca pentru a afla mai multe despre serviciile și produsele noastre.

X