Orteza pentru hernie ombilicala

Orteză/corset pentru hernie ombilicală

O hernie ombilicală apare atunci când o parte a intestinului iese prin orificiul din peretele abdominal, în zona buricului. Pentru a trata hernia ombilicală, este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a stabili cel mai bun plan de tratament, care poate include o intervenție chirurgicală și/sau utilizarea unei orteze/corsete pentru a susține zona afectată.

Există orteze/corsete speciale pentru hernia ombilicală, care sunt concepute pentru a oferi suport în zona buricului și pentru a preveni ieșirea intestinului. Orteza/corsetul pentru hernia ombilicală este realizat din material textil elastic, prevăzut cu o pelotă standard, poziţionată anterior la nivelul ombilicului. Pelota semirigidă, inclusă în corset, conferă protecție regiunii ombilicale.
Orteza/corsetul poate fi utilizat în caz de hernie ombilicală, atât pre cât și postoperator.

Înainte de a achiziționa o orteza pentru hernia ombilicală, este important să discutați cu medicul dumneavoastră pentru a determina dacă este potrivită pentru situația dumneavoastră specifică. Medicul vă poate ajuta să alegeți orteza potrivită iar persoanele specializate din magazinele ortopedice vă oferă instrucțiuni cu privire la modul corect de purtare și îngrijire a acesteia.

X