Amputarea

Amputarea piciorului sau a mâinii

Amputarea  unei părti ale corpului  este una dintre cele mai invazive operații  asupra corpului  pe care o poate suferi o persoană. Indiferent dacă este vorba de amputarea piciorului sau a mâinii, a trece printr-o amputație nu este niciodată ușor. Dar poate fi un pic mai ușor dacă cineva acceptă ajutorul și sfaturile celor din echipa de ingrijire (medic, asistent medical, kinetoterapeut, protezist, psiholog, etc).

După amputarea piciorului sau a mâinii  vă treziți intr-o nouă situație atât din punct de vedere fizic cât si psihic. Cum va arăta viața dumneavoastră după amputarea piciorului sau a mâinii în viitor depinde în mare măsură de atitudinea  și așteptările dumneavoastră, dar și de anumiți factori cum ar fi schimbările care au loc la nivelul bontului, adică partea care a rămas după amputație, creșterea sau scăderea în greutate, locul de reședință , familie si profesia.

In general procesul de recuperare si readaptarea după amputarea piciorului sau a mâinii la noua situație este unul de durată, necesită implicare  și  multă muncă  atât din partea specialiștilor cât și din partea dumneavoastră, însă prin asocierea dintre medicină, tehnologia de ultima generatie, tehnicile moderne de reabilitare și mulțumită specialiștilor bine instruiți – aveți posibilitatea de a merge din nou fără prea multe restricții.

Echipa Atomedical vest vă oferă consultații gratuite înainte sau după amputarea piciorului sau a mâinii.

PROGRAMĂRI

X