atomed

ATOMED, brand-ul nostru propriu de dispozitive medicale pe piața românească

ATOmedical Vest este o companie românească, ce produce și distribuie dispozitive medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale. Denumirea companiei noastre provine dintr-o prescurtare, “Ajutorul Tău Oricând”, care ne aminteşte, că ne-am propus ca scop menținerea calității produselor și a serviciilor, să fim alături de clienţi şi de medicii specialişti. Am creat un brand propriu de dispozitive medicale ATOMED, având posibilitatea de a ne adapta cu ușurință la nevoile pacienților. În gama noastră de produse veți găsi: proteze, orteze, dispozitive de mers, ghete ortopedice, ciorapi medicinali de compresie, dispozitive pentru incontinență urinară, dispozitive pentru protezare stomii, produse chirurgicale, produse pentru ȋngrjire la domiciliu, produse pentru gravide, produse naturiste Balint Products.


Dar ştiţi, ce sunt defapt dispozitivele medicale?


Un dispozitiv medical este orice instrument, aparat, echipament, material sau alt articol, utilizat separat sau în combinaţie, inclusiv programul de calculator destinat de către producătorul acestuia a fi utilizat în mod specific pentru diagnosticare şi/sau în scop terapeutic şi necesar funcţionării corespunzătoare a dispozitivului medical, destinat de producător să fie folosit pentru om în scop de:

• diagnosticare, prevenire, monitorizare, tratament sau ameliorare a unei afecţiuni;
• diagnosticare, prevenire, supraveghere, tratament, ameliorare sau compensare a unei leziuni ori a unui handicap;
• investigare, înlocuire sau modificare a anatomiei sau a unui proces fiziologic;
• control al concepţiei

şi care nu îşi îndeplineşte acţiunea principală prevăzută, în/sau pe organismul uman, prin mijloace farmacologice, imunologice sau metabolice, dar a cărui funcţionare poate fi asistată prin astfel de mijloace.


Dispozitivele medicale se clasifică după mai multe criterii: clasa de risc, durată, dispozitive invazive, dispozitive implantabile, instrumente chirurgicale reutilizabile, dispozitive medicale active, dispozitive terapeutice active, dispozitive active pentru diagnosticare.


Vă așteptăm la magazinele noastre și pe pagina noastră: www.atomedicalvest.ro

X