Cadru de mers

Cadru de mers/ scaun wc cu mai multe funcții 4 in 1

Un cadru de mers cu mai multe funcții poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care au nevoie de o mai mare stabilitate și suport în deplasare. Iată câteva dintre funcțiile pe care le-ar putea avea un astfel de cadru de mers/scaun wc 4 in 1:

  1. Cadru de sprijin – oferă sprijin în timpul toaletei. Permit reglarea înălțimii, ceea ce este important pentru a se potrivi cât mai bine nevoilor și dimensiunilor utilizatorului. Cadrele de mers cu mai multe funcții pot avea roți pentru a ușura deplasarea, dar și pentru a oferi o mai mare stabilitate. Unele cadre de mers au roți fixe, în timp ce altele au roți pivotante sau roți care pot fi blocate pentru a permite utilizatorului să se oprească în siguranță
  2. Scaun – unele cadre de mers cu mai multe funcții pot avea un scaun pentru a oferi utilizatorului un loc pentru a se odihni în timpul mersului. Scaunele pot fi detasabile sau rabatabile pentru a face mai ușoară deplasarea.
  3. Scaun de toaletă/WC- prevazut cu galeata și capac din plastic pentru persoanele care se deplasează cu greutate .
  4. Scaun pentru duș- se poate utiliza cu ușurință în timpul igienizării zilnice

Este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră pentru a determina care este cel mai potrivit cadru de mers cu mai multe funcții pentru nevoile și capacitatea fizică a dumneavoastră. De asemenea, trebuie să vă asigurați că ați învățat cum să utilizați corect cadru de mers pentru a vă asigura că vă puteți deplasa în siguranță și confortabil.

X