catalog

Catalogul de produse pentru îngrijire la domiciliu de la ATOmedical Vest

ATOMEDICAL VEST este o companie românească specializată în domeniul dispozitivelor medicale la cele mai înalte standarde, autorizată de Ministerul Sănătăţii şi acreditată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Produsele noastre pentru îngrijire la domiciliu au rolul de a crește calitatea vieții pacienților imobilizați parțial sau total sau celor care au nevoie de îngrijire la domiciliu, oferind astfel independență, siguranță în desfășurarea activităților zilnice și ușurând procesul de îngrijire. Scopul nostru cu produse pentru îngrijire la domiciliu este de a preveni apariția unor complicații la domiciliul pacienților.

În catalogul nostru de produse pentru îngrijire la domiciliu veți găsi următoarele dispozitive medicale:
Ø SALTEA ANTIDECUBIT CU COMPRESOR – are 130 de celule cu bule de aer (tip fagure) care se umflă și se dezumflă în scopul prevenirii apariției escarelor. Greutate maximă utilizator: 110kg. Este indicat pentru pacienți imobilizați la pat pentru prevenirea și terapia leziunilor de decubit de gradul 1.
Ø SALTEA ANTIDECUBIT CU COMPRESOR cu 17 tuburi de aer care se umflă alternativ pentru prevenirea apariției escarelor. Greutate maximă utilizator: 140kg. Este indicat pentru pacienți imobilizați la pat pentru prevenirea și terapia leziunilor de decubit de gradul 1 si 2.
Ø PERNĂ ROTUNDĂ ANTIESCARE DE DECUBIT SACRU – cu husă textilă, umplută cu perle de polistiren, care permit circulaţia aerului. Se utilizează pentru prevenirea escarelor din zona pelviană la persoanele imobilizate la pat și pentru optimizarea confortului. Mărimi: 50×8 cm.
Ø PERNĂ ROTUNDĂ ANTIESCARE DE DECUBIT CĂLCÂI/COATE – cu husă textilă, umplută cu perle de polistiren, care permit circulaţia aerului. Indicat pentru prevenirea escarelor din zona călcâielor, coatelor, umerilor la persoanele imobilizate la pat şi pentru optimizarea confortului. Mărimi: 25×4,5 cm.
Ø PERNĂ ROTUNDĂ ANTIESCARE DE DECUBIT – din spumă de poliuretan și cu o husă textilă. Se utilizează pentru prevenirea escarelor la utilizatorii de fotoliu rulant și optimizarea confortului. Mărimi: 40x40x8 cm.
Ø PERNĂ CERVICALĂ – cu husă textilă, umplută cu perle de polistiren, care permit circulaţia aerului. Se utilizează pentru prevenirea escarelor la persoanele imobilizate la pat și pentru optimizarea confortului. Mărimi: 50×8 cm.
Ø PERNĂ CILINDRU SCURT – cu husă textilă, umplută cu perle de polistiren și fulgi de spumă poliuretanică, care permit circulaţia aerului. Indicat pentru prevenirea escarelor la persoanele imobilizate la pat și pentru optimizarea confortului. Mărimi: 14×30 cm.
Ø PERNĂ CILINDRU LUNG – are aceeași compoziție și indicații, ca perna cilindru scurt. Mărimi: 14×50 cm.
Ø PERNĂ PENTRU MEMBRE – cu husă textilă, umplută cu perle de polistiren și fulgi de spumă poliuretanică, care permit circulaţia aerului. Indicat pentru prevenirea escarelor de la nivelul membrelor. Mărimi: 75x27x30 cm.
Ø CEARȘAF IMPERMEABIL CU ELASTIC – Material din 50% bumbac, 50% poliester. Cearșaful are un strat protector rezistent la apă, astfel previne umezeala, mirosurile neplăcute și conferă saltelei o utilizare durabilă, prevăzut cu un elastic pe margini pentru o fixare mai ușoară pe saltea. Mărimi: 100×200 cm sau 140×200 cm.
Ø ALEZĂ IMPERMEABILĂ – Împiedică pătrunderea lichidelor în saltea, previne umezeala, mirosurile neplăcute, mărimi 100×150 cm.
Ø SCAUN WC CAMERĂ 4 ÎN 1 – din aluminiu anodizat ajustabil în înălțime cu mâner, prevăzut cu amortizoare din cauciuc, scaun din vinil și găleată din plastic. Are 4 funcții: WC, scaun de camera, scaun de siguranță, scaun pentru duș. Greutate maximă susținută: 130 kg. Indicat pentru persoane cu dizabilități motorii, pentru persoane cu posibilitate limitată de deplasare, postoperator pentru persoane cu amputații de membru inferior.
Ø ÎNĂLȚĂTOR PENTRU TOALETĂ – are un sistem simplu de fixare, elementul pentru înălţare WC poate fi montat în condiţii de siguranţă şi rapid la vasul WC. Greutate maximă susținută: 130 kg. Indicat persoanelor cu dificultăți la așezare sau postoperatorie.
Ø URINAR PENTRU FEMEI ȘI BĂRBAȚI – din material plastic, dur, rezistent, ușor de curățat, prevăzut cu capac, destinat persoanelor imobilizate și nedeplasabile. Capacitate: 1 L.
Ø PLOSCĂ CU CAPAC – din material plastic, dur, rezistent, ușor de curățat, prevăzută cu capac, destinat persoanelor imobilizate si nedeplasabile.
Ø PERNĂ GEL RECE-CALD – rece pentru tratamentul leziunilor musculare, ale ligamentelor și ale tendoanelor, și pentru reducerea edemului, cald în cazul micilor dureri musculare și rigidității și spasmelor musculare.
Ø FAȘĂ ELASTICĂ – Indicat în tratamentul afecțiunilor venoase și contenție în cazul activității sportive, sau al unor deficiențe ale aparatului locomotor.
Ø FAȘĂ ELASTICĂ AUTOADEZIVĂ – cu o elasticitate cca 90 %; cu tracțiune scurtă; aderă numai de sine însăși; permeabilă pentru aer.
Ø PEDALIERĂ – indicat în tratamentul de recuperare în diverse afecțiuni ortopedice, după pareze ale membrelor superioare și inferioare, pentru recreere.
Ø SCĂRIȚA PENTRU RIDICARE DIN PAT – indicat pacienţilor, care au mobilitate redusă, sunt imobilizate la pat pe termen scurt sau lung, pentru a spori gradul lor de independență.
Ø TENSIOMETRU DE BRAȚ Microlife BP B2 Basic – permite o măsurare corectă și precisă a tensiunii arteriale la domiciliu, este dotat cu tehnologia “PAD” (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor.
Ø STETOSCOP – pentru ascultarea inimii, plămânilor și a altor organe interne. Pachetul conține 3 perechi de olive cu forme și dimensiuni diferite, 3 piese de ascultare și 2 diafragme (mică și mare).
Ø MINGE REABILITARE CU ȚEPI – din cauciuc cu suprafață cu țepi, este recomandată pentru îmbunătățirea circulației sangvine, stimulează zonele reflexogene, dezvoltă percepția senzorială, utilă pentru masaj și tonifiere atât la patologii post-traumatice cât și la afecțiuni neurologice.
Ø APARAT AEROSOL – indicat pacienților care suferă de astm, bronșită, laringită, infecții respiratorii.
Ø TERMO-HIGROMETRU – Intervalul de măsurare a temperaturii – 0 – 50º C. Intervalul de măsurare a umidității – 20 – 95%.
Ø DIFUZOR AROME-UMIDIFICATOR PRIN ULTRASUNETE – compatibil pentru uleiurile aromate solubile în apă, indicat pentru suprafețe de cca. 10 mp.
Ø BANDA KINESIOLOGICA – este foarte popular în rândul cluburilor și atleților de top la nivel mondial. Elasticitate 140%, indicat în antologii ortopedice, neuromusculare, neurologice, dureri.
Ø COSTUME ȘI BONETE MEDICALE – din 96% bumbac și 4% poliester sau stretch. Gama conține: fuste, pantaloni, molton, halat.

Vizualizați catalogul nostru de produse pentru îngrijire la domiciliu și contactați-ne cu încredere. ATOmedical Vest vă așteaptă cu drag!

X