MomCare Hospital

Pachet clinic postnatal/postpartum MomCare Hospital

Atomedical Vest acum vine în ajutorul mămicilor care au născut recent. Pachetul clinic postnatal/postpartum MomCare Hospital este o soluție complexă, alcătuit din 3 produse destinate în special mamelor. Aceste produse ajută în procesul de vindecare a rănilor în perioada postnatal.

În cele mai multe cazuri femeile sunt îngrijorate de naștere naturală, principală cauză fiind ruptura perineală și sutura leziunii care se produce imediat după naștere. În primele ore-zile după naștere, pot apărea dureri sau arsuri la nivelul perineului, ori disconfort la stat în șezut sau la folosirea toaletei. Dar aceste simptome se pot ameliora și acum noi vă putem oferi cele mai eficiente soluții într-un pachet clinic postnatal/postpartum Momcare Hospital!

Acest pachet conţine:

– 5 buc comprese reci absorbante (3 in 1)postnatal pentru ameliorarea durerii în zona perineală lezată
– 1 bideu portabil care asigură o igienă ușoară și eficientă a zonelor intime după naștere
– 1 spumă de regenerare din hamamelis și sunătoare pentru vindecarea rapidă a perineului lezat sau a inciziei în urma nașterii prin cezariană

Compresa rece absorbantă (3 in 1)MomCare (Instant Ice Pack)

Este un absorbant confortabil și eficient pentru perioada postnatal, care are un sistem de răcire încorporat ce se activează prin spargere, având astfel și un efect antiinflamator, care calmează zona puternic iritată, reduce durerea și ameliorează sângerarea. Produsele MomCare Absorbant sunt de dimensiuni mari, prevăzute cu bandă adezivă și cu proprietăți absorbante remarcabile. Sunt de unică folosință și sterile. Au încorporat un sistem de răcire destinat perineului sau plăgii cezariene, nu necesită răcire prealabilă. Mămicile care au testat produsul MomCare Absorbant după naștere au descris o senzație de ameliorare rapidă a durerii și eliberare, confort. S-a redus necesarul de calmante utilizate după naștere, iar statul în șezut și utilizarea toaletei nu au fost atât de neplăcute.
Bideul portabil MomCare

Bideul portabil Momcare poate fi folosit imediat după naștere de către femeile care au născut pe cale naturală. În această periodă igiena intimă e foarte importantă pentru a evita orice infecție și pentru a accelera procesul de vindecare a rănilor. Este prevăzut cu un rezervor de apă și cu un gât lung pentru o folosire ușoare. Este o alternativă eficientă față de bideurile portabile scumpe sau cele electronice. Bideul portabil Momcare este recomandat și persoanelor cu hemoroizi. Astfel bideul portabil MomCare este un ajutor ideal scurtând în timp igiena în zona intimă și permițând mamei să petreacă mai mult timp cu noul-născut.

Spuma de regenerare postnatal

Este o spuma de regenerare inovatoare care oferă îngrijire și protecție într-un singur pas în zona perineului sau plaga cezariană, accelerând procesul de vindecare a rănilor. Este o spumă obținută dintr-un extract apos de Hamamelis medical cu frunze mari și din sunătoare, având efecte antiinflamatorii, de răcire și analgezic, care este absorbită și își exercită efectul direct în leziunile dureroase. Nu conține parfumuri artificiale, culori artificiale sau conservanți.
Acum acest pachet clinic postnatal/postpartum MomCare Hospital veți găsi la secțiunea Promoții de pe site-ul nostru: atomedicalvest.ro!

X