pulsoximetru a oxigenului din sânge

Măsurarea periodică cu pulsoximetru a oxigenului din sânge poate ajuta

Măsurarea periodică a oxigenului din sânge poate ajuta

Măsurarea regulată a oxigenului din sânge poate ajuta foarte mult. Un pulsoximetru potrivit poate furniza rapid date exacte și poate sesiza o insuficiență. Nivelul insuficient de oxigen din sânge indică întotdeauna o boală. Aceasta poate indica oboseală ușoară, dar pot fi de asemenea patologii mai complexe.

Lipsa de oxigen este o problemă serioasă

Se dezvoltă atunci când ajunge mai puțin oxigen la celule decât este necesar și unele procese vitale din organism sunt perturbate. Tulburări în primul rând în funcțiile creierului, ochiilor, inimii și rinichii. Simptomele tipice sunt tulburări de concentrare, somnolență, dureri de cap, tinitus, amețeli,ritm cardiac ridicat, oboseală, nevoia frecventă de a urina, membrele reci, probleme gastro-intestinale.

Măsurați în mod regulat

Măsurarea periodică a oxigenului din sânge cu pulsoximetru este de o importanță capitală pentru persoanele cu dificultăți de respirație, boli de inimă sau boli de celule roșii din sânge. Nivelul de oxigen din sânge poate fi crescut prin învățarea tehnicii de respirație corecte, aerisire frecventă, activitate fizică, consum de apă.

La ce ajută un pulsoximetru?

Dispozitivul măsoară capacitatea de alimentare și transport cu oxigen a organismului. Cu ajutorul unei mici surse de lumină și a unui senzor, monitorizează câtă lumină absorb celulele degetelor și sângele care curge prin ele. Determină câte celule roșii din sânge transportă molecule de oxigen. Dacă fiecare celulă din sânge transportă oxigen, saturația oxigenului este de 100%. Valoarea sănătoasă este de peste 96%. Rezultatele date de pulsoximetru pot oferi informații importante pentru medic și pacient, este de mare ajutor în boli ale inimii, plămânilor sau celulelor sanguine. Cu pulsoximetru, puteți monitoriza chiar și continuu saturația de oxigen a sângelui, astfel servește ca un ghid pentru dozarea și controlul efectului tratamentului. Dispozitivul nu tratează bolile existente, se recomandă să-l utilizați în scop de observare și prevenire.

Comandă pulsoximetru OXI200

X