Crema Venoherb 1.jpg

Crema Venoherb

Crema Venoherb este o cremă din ingrediente speciale- plante medicinale și uleiuri din plante. Datorită substanțelor din compoziția ei, crema Venoherb este ideală pentru probleme varicoase, pentru picioare grele, obosite, pentru edeme și pentru hemoroizi. Datorită nivelului ridicat de antioxidanți și acizi grași protejează și netezește pielea. Conține un complex unic din următoarele substanțe: cardamom, limba oii, șofrănel, brusture și alchemilla

Extrasul din castanul sălbatic este o substanță naturală, care are efect vasocontrictor, accelerează circulația. Castanul sălbatic este considerat un ”medicament” natural pentru varice încă din secolul XVI, ăn aceea perioadă se punea la uscat sau măcinat. Escina se numește subsatnța extrasă cea mai eficientă în tratamentul peretelor vascular, ea diminuând fragilitatea capilarelor și având proprietăți antiedematoase.

Crema Venoherb mai conține ulei din sâmburi de struguri, bogat in antioxidanți, bioflavonoizi, grăsimi nesaturate, acid linoleic datorită cărora crema devine utilă și pentru a face pielea mai fină. Tot datorită uleiului din sâmburi de struguri stimulează regenerarea celulară. Datorită acestor substanțe crema Venoherb crește elasticitatea țesuturilor și ajută în întreținerea stratului protector a pielii.

În combinație cu utilizarea ciorapilor medicinali cu gradul de compresie corespunzător recomandării medicale, Crema Venoherb poate reprezenta un tratament eficient pentru varice, pentru prevenirea aparițiilor edemelor la nivelul gleznei, pentru picioarele obosite.

Acest produs este unic pe piața produselor naturiste din România, pentru achiziționarea lui vă așteptăm la magazinele noastre în Cluj Napoca, Craiova, Iași, Hunedoara, Oradea, Satu Mare, Zalău!

X