Orteză Unloader one

Orteză Unloader one X (Ossur)

Durerea de genunchi este o plângere comună în rândul adulților și cel mai adesea asociată cu uzura generală a activităților zilnice precum mersul, aplecarea, statul în picioare și ridicarea. Sportivii care aleargă sau fac sporturi care implică sărituri sau pivotări rapide au, de asemenea, mai multe șanse de a experimenta dureri și probleme la genunchi. Dar dacă durerea de genunchi a unei persoane este cauzată de îmbătrânire sau de răni, poate fi o pacoste și chiar debilitantă în anumite circumstanțe.

Durerea de genunchi se poate dezvolta treptat în timp, poate apărea brusc sau poate să apară și să dispară în mod repetat. Indiferent de tiparul pe care îl are durerea, cel mai adesea nu se datorează artritei, dar poate fi la unii oameni.

Osteoartrita este cea mai cunoscuta forma de artrita.

Principalele simptome ale osteoartritei sunt durerea și rigiditatea articulațiilor, ceea ce poate face dificilă mișcarea articulațiilor afectate și efectuarea anumitor activități.

Simptomele pot apare și dispărea în episoade, care pot fi legate de nivelul de activitate și chiar de vreme. În cazurile mai severe, simptomele pot fi continue.

Orteza Unloader One X este un dispozitiv medical cu proprietăți biomecanice, despre care s-a dovedit clinic că oferă ameliorarea durerii și îmbunătățiri funcționale persoanelor care suferă de osteoartrită (OA) unicompartimentală a genunchiului și rupturi degenerative ale meniscului.

Dovedit clinic că reduce durerea asociată cu osteoartrita unicompartimentală a genunchiului, orteza Unloader One X este fabricată pentru a se potrivi conturului picioarelor pacientului dumneavoastră.

Sistemul său patentat de pârghie în 3 puncte descarcă biomecanic compartimentul afectat al genunchiului, rezultând o reducere a durerii cauzate de Osteoartrită la genunchi și rupturi degenerative meniscale.

Descrierea ortezei

Orteza Unloader One X îmbunătățește mobilitatea pacientului prin ameliorarea osteoartritei genunchiului și a rupturii degenerative meniscale.

Sistemul său patentat de pârghie în 3 puncte se bazează pe zeci de ani de experiență a pacientului și a medicului și este proiectat pentru ușurința de utilizare și purtarea fără efort.

Orteza Unloader One X este fabricată la comandă pentru a se potrivi conturului unic al piciorului pacientului dumneavoastră.

Caracteristici cheie

Ameliorează durerea – Sistemul de pârghie în 3 puncte cu curele DFS (Dynamic Force System), carcase rigide și o singură balama verticală descarcă biomecanic compartimentul afectat pentru genunchi.
Ușor de purtat – Cadru subțire, cu margini moi, se conturează cu ușurință pe picior și rămâne discret indiferent dacă este purtat sub sau peste haine.
Confortabil – Căptușeala prietenoasă cu pielea se simte excelent pe piele și reduce punctele de presiune. Tehnologie anti-migrație – Designul curelei captează cea mai groasă parte a gambei pentru a reduce migrarea ortezei în timpul activității.
Control – cadranele SmartDosing® vă pun în controlul durerii, permițându-vă să reglați fin tensiunea curelei.
Întreținere ușoară – Se poate spăla la mașină cu sac de spălat convenabil inclus.

X