Proteze de sân

Proteze de sân confecționate într-o afacere de familie nemțească

Una dintre companiile, care sunt liderii mondiali în confecționarea lenjeriei intime și de proteze de sân este compania Anita dr. Helbig. Este vorba de o afacere de familie, care încă din 1886 este în conducerea unei singure familii, momentan la a patra generație, cu sediul în Bannenburg. Compania își propune confecționare de lenjirii, costume de baie și proteze de sân unice atât din punct de vedere al designului, cât și al confortului. Misiunea lor este de a dezvolta sutiene cu cupe de mărime mică și mare care aduc un plus, confort și stil în calitatea vieții a persoanleor care le utilizează, fără a compromite calitatea sutienelor.

Gama de proteze de sân de care dispune Anita este una largă, cu designuri diferite, cu modele ultra-ușoare, proteze de sân parțiale, sau accesorii pentru proteze de sân, cum ar fi mamelon (sfârc) din silicon. Imediat post-operator, în prima fază vă putem recomanda un model foarte ușor, la care volumul se poate adapta prin adăugarea sau scoaterea materialului special -vată medicinală. Trebuie să țineți cont, că aceste proteze textile în îngrijirea imediată nu înlocuiesc protezele de silicon.

Protezele din silicon Anita, cum este de exemplu modelul Trinature are un design unic, pantetat de Anita: Flex-Gap. Flex-Gap-ul este un pliu care îi oferă protezei o mișcare naturală atât în timpul mersului cât și în decubit (întins pe spate).

Protezele de silicon, confecționate de Anita pot dispune și de pliuri dublate tip Flex-Gap, atât la protezele de silicon asimetrice cât și la cele simetrice. Anumite modele sunt prevăzute și cu bandă adezivă, cum ar fi modelul Valance Vario. Aceste benzi adezive pot fi procurate și separat, ele sunt confecționate de la compania Anita.

Vă așteptăm să descoperiți gama largă de produse cu design unic în magazinele noastre.

X