saci de colostomie

Saci de colostomie fabricați cu tehnologie de ultimă generație în România

Compania Atomedical Vest întotdeauna a considerat că este importantă susținerea economiei locale și a celor din țară prin colaborarea cu antreprenorii a căror tip de afacere se potrivește cu profilul nostru. În acest context am fost mai mult decât încântați pentru noua colaborare cu o companie nouă din România, care se ocupă de producție de saci de colostomie.

Acești saci de colostomie sunt fabricați pe o linide de producție modernă, complet automatizată, astfel nu este nevoie de intervenția unui operator în fazele de producție.

În ceea ce privește designul acestor saci de colostomie, acesta este unul special. Ei sunt alcătuiți din mai multe straturi sudate perimetral: primul este stratul interior de confort, care este confecționat din material nețesut. Pe al cincelea strat se află și filtrul pe incizia căruia este sudat un plasture de protecție din material Gore-Tex. Un alt avantaj față de alți saci de colostomie este, că stratul exterior de confort, care este în contact cu haina pacienților este în așa fel conceput, că se suprapun două straturi care în același timp acoperă conținutul sacului oferindu-i discreție dar printr-un buzunar (o fereastră, o clapetă) asigură inspecția conținutului. Golirea acestor saci de colostomie este mai ușor de efectuată și este și mai igienică datorită unui buzunar pentru degete în exterior, care este acționat prin introucerea degetelor în el.

Sistemul de închidere se realizază ori prin clemă, ori prin sistem velcro (scai). Pentru siguranță, deschizătura sacului după ce se rulează și se închide ajutorul sistemului de închidere cu scai, este mai departe îndoită în sus și introdusă în așa-numitul buzunar al sistemului de închidere cu scai.

Ne bucurăm pentru această colaborare nouă, care sigur va aduce un plus de calitate în viața pacienților noștri cu colostomie.

X