Picături din seminte de grapefruit bio

Unic în România: Picături din seminte de grapefruit bio

Este important să stabilim la bun început, că atunci când vorbim de extract de grapefruit, vorbim mai exact despre extractul din semințe de grapefruit. Linia de produse Balint Products este o linie cu produse unice pe piața de produse naturiste, dintre toate cel mai deosebit este picătura din extract de grapefruit (adică semințe).

  • Unicitatea acestui produs este dată de cantitatea mare de bioflaoniod pe care o are: 1200 mg bioflavonoid/100 ml.
  • Acest extract de grapefruit este considerat și un antibiotic natural puternic. Datorită conținutului mare de bioflavonoide antioxidante și de vitamina A, E și C are rolul de a întări sistemul imunitar.
  • Se recomandă consumul lor ca tratament împreună cu probiotice, deoarece are un efect antibacterian puternic și poate afecta echilibrul delicat al florei intestinale.
  • Pentru a stimula sistemul imunitar sunt recomandate 10 – 12 picături de extract de grepfruit amestecate cu un pahar de apă, de două ori pe zi.

Compoziţie – substanţe active:

  • Extract de seminţe grapefruit în glicerină.
  • 1200 mg bioflavonoid/100 ml. 12,8 mg de bioflavonoid în doza zilnică (20 picături).

Extractul de grapefruit este recomandat ca și folosirea internă la: tulburări abdominale, evacuarea lentă a intestinelor, balonare,diaree, intoleranță alimentară, intoxicații alimentare, paraziți, bacili, virusuri, micoze, infecții bucale, depuneri de placă dentară, probleme gingivale, probleme genitale cronice, efect antihistaminic, în tratarea alergiilor, imunostimulent, diuretic natural, are efect puternic de curățare a sistemului limfatic, antioxidant, eliminare a bilei astfel ajută la detoxifierea ficatului, amelioarea apetitul copiilor, are efect benefic, scade nivelul de colesterol, poliartrita reumatoidă, unele boli autoimune, se folosește în urma înțepături de căpușă.

X