centura fixare stoma

Când ați putea avea nevoie de centura fixare stoma?

Cuvântul ”stoma” provine din limba greacă și înseamnă deschidere, orificiu. Condițiile de viață ale unui purtător de stomă, necesită unele ajustări.

Perioada imediată postoperatorie este plină cu provocări: fixarea sacului pe piele poate poate fi dificilă, golirea sacului este complicat. Toate acesea numai până vă faceți o rutină de zi cu zi. Activitățiile importante din viața do

Sunt multe accesorii care pot facilita confortul și reintegrarea persoanelor operate cu stomă.

Aceste accesorii pot fi: centura fixare stoma, pastă pentru stomă- pentru nivelarea pielii, praf pentru absorbant mirosuri, soluție de îngrijire pentru stomă, cremă specială pentru îngrijirea pielii din jurul stomei.

În funcție de provocările cu care vă confruntați cel mai des utilizarea acestor accesorii pot deveni ”salvatoare de vieți”: dacă aveți o senzație de insecuritate în ceea ce privește fixarea sacului, o centura fixare stoma vă poate oferi o siguranță, astfel încât puteți să participați la activitățiie de zi cu zi fără nicio preocupare. Dacă preocuparea Dumneavoastră reprezintă mirosul, care poate emana din sac, praful MEDABS, care absoarbe mirosurile neplăcute, vă poate ajuta mult.

Utilizarea de centura fixare stoma este un sprijin, și dacă sacul nu se dezlipește de piele, ci numai aveți senzația. Ea vă oferă o siguranță și un confort psihic. Centura se fixează de urechile sacului și se muleaza de corp. Este alcătuită dintr-o bandă subțire, care poate fi reglată în funcție de circumferința taliei. O centura fixare stoma poate fi utilă și când urmează să depuneți efort fizic, să faceți mișcare, drumeții, etc.

Vă reamintim, că sunteți aceași persoană, care a fost înainte de operație, să nu vă limitați activitățiile din cauza stomei, accesoriile amintite mai sus vă pot fi de mare folos.

X