Atomedical Vest

Misiunea Atomedical Vest

Anul acesta compania Atomedical Vest a împlinit 10 ani de la înființare. În toți acești ani echipa noastră s-a străduit să ridice nivelul calității atât al produsleor cât și al actului deservirii, ajungând astfel să se lege relații strânse cu pacienții și colaboratorii, chiar și relații de prietenie.

Întâlniriile periodice cu toată echipa Atomedical Vest ne-au oferit ocazii pentru schimb de experiențe. Poveștile de succes ale diferitelor puncte de lucru deveneau motivații pentru ceilalți membri al echipei, iar greșeliile unora deveneau învățătură pentru ceilalți.

Misiunea noastră este să lucrăm întotdeauna în „team„ respectând atât recomandările medicilor specialiști cât și nevoile pacienților. În acest context în anul 2017 am creat brandul ”ATOMED”, iar în crearea acestui brand ne-a fost de mare folos feed-backul real din partea pacienților și a medicilor. Brandul este în continuu dezvoltare, ne adaptăm la noutățiile de pe piața dispozitivelor medicale. Pentru a fi întotdeauna la zi cu noutăți de acest tip, reprezentanți ai companiei Atomedical Vest participă periodic la târgurile internaționale de medicamente și dispozitive medicale.

Adaptându-ne la cererile clienților, am creat și o platforma online, unde clienții, care nu se pot deplasa își pot achiziționa produsele de pe webshop, având și un suport telefonic la nevoie, pentru alegerea produselor potrivite.

Echipa nostră este formată din persoane cu studii în domeniul recuperării, ortezării-protezării și în domeniul managementului, dornici de a se dezvolta în continuu.

Dorim ca ”Familia Atomedical Vest” să rămână unită, să aibă scopuri comune, viziune. Să venim la locul de muncă cu elan, cu vise îndrăznețe, cu ambiție, cu integritate, cu drag și cu dorința de a oferi servicii și produse de înaltă calitate.

X