tinctura de ridiche neagră?

Când este recomandat să utilizăm tinctura de ridiche neagră?

Tinctura este un extract din plante obținute prin dizolvarea principiilor active ale acestora în solvent. Astfel acestea (principiile active ale plantelor) se pot păstra mai mult timp. Substanțele active ale plantelor medicinale se pot folosi sub mai multe forme: ceaiuri, capsule, tablete, infuzii, creme, unguente, tincturi, siropuri. Tincturile pot fi atât de uz intern (ce obicei cele alcoolice, în cantități foarte mici) cât și de uz extern (ca și medicație topică, pe piele, etc). Tinctura de ridiche neagră se utiliziează pe uz intern, puteți adăuga picături (20-21 de picături) în apă seara, după cina. Dacă faceți cură, luați trei săptămâni în fiecare seara 3 săptămâni și faceți 1 săptămână de pauză. Se recomandă utilizarea ei de obicei seara!

Tinctura de ridiche neagră este un produs naturist utilizat mai ales în patologiile aparatului digestiv și aparatul extrector. Ridichea neagră este recunoscută pentru nivelul ridicat de vitamina B , potasiu și magneziu, vitamnia C. Tinctura de ridiche neagră este eficientă în prevenirea apariție pietrelor la nivelul rinichilor, detoxifică tractul digestiv, și întărește sistemul imunitar.

Ca și plantă ridichea neagră este recunoscută în utilizarea ei la răceli, răgușeli, probleme la nivelul aparatului respirator și nu în ultimul rând pentru efectula ntioxidant pe care-l are. A fost cultivată în Orientul Apropiat din vremuri străvechi. În zilele de azi în China consumul de diferite tipuri de ridiche este 30kg/persoană/an pe când în Europa de Est această cantitate este de 2 kg/persoană/an. Conținutul de vitamine la ridiche neagră este triplu față de ridiche albă. Întărește intestinele, intensifică activitatea intestinală, astfel efectul ei asupra ficatului și fierei este indirectă prin tonizarea intestinului.

Vă recomandăm utilizarea de tinctură de ridiche neagră pentru un organism mai sănătos!

X