Cârjă antebraț

Cârjă antebraț

Un dispozitiv de mers foarte util în perioada postoperatorie este o cârjă antebraț!

Dispozitivele de mers sunt destinate perosanelor cu abilități de deplasare reduse, cu afecțiuni locomotorii, persoanelor în vârstă, și celor aflate în perioada postoperatorie, asigurând mobilitate și independență parțială sau totală pe parcursul activităților zilnice. Din această categorie fac parte și cârja antebraț și cârja subaxiliară.

O cârjă antebraț este un dispozitiv medical care se utilizează în cazuri postoperatorii, post-traumatice, imobilizări gipsate, pentru descărcarea greutății al membrului inferior accidentat. Utilizarea cârjelor antebraț necesită forță în brațe și echilibru, oferă mai multă siguranță în deplasare în raport cu bastonul ortopedic.

Se potrivește perfect formei antebrațului și este confecționată din aluminiu, iar reglarea înălțimii se efectuează telescopic, pentru a se potrivi perfect pacientului. Sprijinul pentru brațe este confecționat din plastic foarte rezistent. Se poate utiliza o singură cârjă antebraț în mâna opusă membrului inferior afectat, dacă acestuia i se permitecontact cu solul. În caz contrar trebuie folosite două cârje antebraț simultan.

Greutatea maximă a utilizatorului depinde de modelul folosit, iar supraîncărcarea cârjei este interzisă, acest lucru putând duce la îndoire sau rupere. Există și cârje ortopedice cu o greutate maximă de 140 kg. Pentru utilizarea corectă, cârja antebraț se poate regla corelat cu înălțimea pacientului. Toate cârjele ortopedice sunt prevâzute cu amortizor din cauciuc cu o aderență foarte mare la nivelul solului, și care poate fi înlocuit după ce se uzează. Cârjele pot utilizate atât în interiorul locuinței, cât și în afară.

Atomedical Vest vă oferă o gamă variată și de calitate superioară de carjă antebraț. Pentru mai multe informații vizionați oferta noastră sau luați legătura cu specialiștii noștri! Un ajutor sigur pe parcursul deplasării îl asigură o cârjă antebraț de la Atomedical Vest!

X