magazine ortopedice

Ce produse puteți găsi în magazine ortopedice?

Numărul companiilor producătoare și comercializatoare de dispozitive medicale este în continuu creștere, majoritatea lor se găsesc în jurul spitalelor. Gama de produse comercializate în magazine ortopedice este una foarte vastă. Începând de la halate, stetoscoape până la scaune cu vas de toaletă puteți găsi produse.

Categoriile de produse frecvente in magazine ortopedice sunt: orteze, dispozitive de mers, încălțăminte ortopedice, dispozitive pentru protezarea stomiicolor, dispozitive pentru îngrijire la domiciliu, ciorapi compresivi, proteze, dispozitive pentru incontinență urinară, proteze de sân, etc.

În funcție pe ce sunt specializate aceste magazine ortopedice, ele pot fi în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel multe produse pot fi decontate integral sau parțial prin CAS, cum sunt și ghetele ortopedice, protezele, ortezele, sacii de colostomie, caeterele, etc. Aparatura medicală (stetoscoape, tensiometre, glucometre, pulsoximetre, etc.) ciorapii compresivi, produsele pentru îngrijire la domiciliu (înălțător de toaletă, saltea antiescară, ploscă, scutece pentru adulți, etc. ) nu intră în categoria de produse decontate.

Activitatea unor magazine ortopedice poate fi mai mult decât vânzarea unor produse, de exemplu oferirea unor servicii de evaluare și de confecționare de produse personalizate. Așa este și compania noastră, Atomedical Vest, unde colegii noștri, tehnicieni ortopezi după o evaluare prealabilă vă pot confecționa produse individualizate.

Atomedical Vest pe lângă aceste servicii oferite vă stă la dispoziție și cu un magazin online, unde clienții care nu ajung la punctul de lucru își pot achiziționa produse necesare pentru tartamentul patologiei de care suferă, pentru un confort sporit sau pentru a preveni apariția unor boli.

X