ciorapi compresivi

Criterii pentru a alege cei mai buni ciorapi compresivi

În primul și în primul, atunci când doriți să procurați cei mai buni ciorapi compresivi, este foarte important să vă consultați cu medicul dumneavoastră (medic chirug, chirurg-vascular, flebolog, dermatolog, cardiolog, etc.) pentru a alege gradul de compresie de care aveți nevoie.

Acesta ar fi primul pas pentru a avea cei mai buni ciorapi compresivi. Un alt criteriu important este mărimea potrivită. Acești ciorapi nu sunt după mărimea piciorului de la încălțăminte, nici după criteriile ciorapilor obișnuiți (înălțime/greutate). Mărimea potrivită este după circumferința gleznei, circumferința gambei și circumferința coapsei în măsurate centimetri.

Dacă aveți gradul de compresie și mărimea potrivită stabilită pentru cei mai buni cirapi compresivi, mai rămâne lungimea lor. Există ciorapi până la genunchi (AD), până la coapsă (AG), și cu chilot (AM), sau pe lungimea unui singur picior ( monocolant). Lungimea o alegeți în funcție la ce nivel aveți probleme circulatorii. De exemplu dacă aveți probleme la nivelul gleznei este de ajuns să folosiți cioarpi AD.

Ca să puteți menține calitatea ciorapilor, vă recomandăm, să nu îi spălați cu mașina de spălat, ci cu mâna și să nu stoaceți în centrifugă, ci cu mâinile.

O altă categorie pentru ciorapi compresivi sunt ciorapii pentru bont. Acești ciorapi se folosesc pentru terapia compresiva a bontului, astfel să devină protezarea mai eficientă. Ecistă ciorapi compresivi de bont pentru gambă și pentru coapsă. Mărimile se fac tot pe baza circumferinței exprimate în cm pe gambă/coapsă.

Dacă respectați toate criteriile de mai sus, sigur puteți deveni utilizatori pentru cei mai buni ciorapi compresivi. Pentru a trata cât mai eficient problema venoasă cu care vă confruntați, vă recomandăm și utilizarea cremei speciale Venoherb din ingredinete naturale!

X