Chrisofix

Chrisofix- orteză mână din material special

Chrisofix- este o companie , care s-a supraspecializat în fabricarea de orteză mână, și sunt distribuitori la nivel european și mondial. Chrisofixul are o gamă foarte largă de orteză mână: atele de deget, orteze de metacarp, orteză pentru sindromul de quervain, orteză mână pentru sindrom de tunel carpian, etc. Este un brevet elvețian-maghiar, care unește tehnica de imobilizare circulară (tehnica de gipsare, plastic termoformabil, ”ghips din plastic”) cu tehnica de imobilizare tip atele (tehnica de ortezare), o combinație unică pe piața ortezelor.

Avantajele ortezelor Chrisofix

  • asigură o imobilizare circulară sau semicirculară, imobilizare, care se mulează perfect de zona afectată intr-un minut fără ajutorul apei sau a temperaturii
  • materialul este stabil, în același timp se poate modela
  • pot fi modelate pe același pacient, astfel numărul schimburilor de aparat ghipsat scade semnificativ
  • înlocuiesc materialul termoformabil
  • este mai accesibilă igiena, urmărirea plăgii în cazul pacienților cu traumatisme
  • aparatul ghipsat este mult mai greu și mult mai călduros decât o orteză mână Chrisofix
  • pacienții neurologici care folosesc pe termen lung sunt mai mulțumiți de acest model, decât de modelul clasic utilizat din plastic, pentru ca riscurile de apariția unor răni cauzate de frecarea de plastic scad semnificativ, fiind vorba de un material mai moale. Tot pentru pacienți neurologici un alt avantaj este căptușeala, pe care o are fiecare orteză mână Chrisofix. Datorită acestei căptușeli transpirația scade și orteza este mai ușor de suportată.

Ortezele sunt parțial decontate prin casa de asigurări de sănătate.

Pentru achiziționarea ortezelor, vă așteptăm în magazinele noastre sau pe platforma noastră online.

X