Cremă Bronchoherb

Cremă Bronchoherb – produs nou în România

În ultimii ani tot mai multe persoane se confruntă cu provocări ale aparatului respirator. Colegii de la Balint Products, au venit cu un produs nou, desigur naturist: Bronchoherb, cremă special concepută pentru patologii respiratorii, pentru mucoasele inflamate. Crema Bronchoherb conține 21 de plante medicinale, uleiuri datorită cărora eliberarea căilor respiratorii este mai ușoară.

Utilizarea acestei creme se recomandă în cazul răcelilor, problemelor respiratorii, congestii nazale, tuse. Crema Bronchoherb se aplică prin masare în zona pieptului, gâtului, spatelui, feței, nasului și sub nas. Crema are și propolis adăugat. Propolisul este frecvent utilizat pentru tratarea durerilor în gât, răcelior. Datorită proprietăților antibacteriene și antiinflamatorii bogate ale propolisului, acesta luptă cu succes împotriva visurilor și bacteriilor, stopând, astfel, declanșarea simptomelor în organism.

Uleiurile volatile din cremă ajută la decongestionarea căilor respiratorii.

O altă substanță a cremei este cimbrișorul. Inhalarea mirosului de la cimbrișor ajută la întărirea căilor respiratorii. Uleiul de cimbrișor este cunoscut pentru proprietățiile expectorante și antispastic. Uleiul de lavandă este un antiinflamator bun, are acțiune antialergică și antibacteriană, calmantă, liniștitoare. Datorită acestor caracteristici este des utilizat în caz de afecțiuni respiratorii.

O altă combinație de substanțe prezentă în crema Bronchoherb este o tinctură primară compusă din extract de urechelniță, soc, tei, răcovină și unguraș. Toate aceste plante sunt utilizate în caz de tuse, răceală în medicina naturistă.

Crema nu conține coloranți și arome artificiale și ingrediente pe bază de uleiuri minerale.

X