Siropuri naturale

Siropuri naturale unice fără zahăr adăugat!

Producatorii companiei ”Balint Products” au scos pe piața produselor naturiste o gama nouaȘ sirpuri naturale, fara zahăr adăugat. Gama nouă a avut parte de o primire foarte călduroasă în Ungaria din partea consumatorilor.

Aceste siropuri au o paletă foarte largă de utilizare: pot fi folosite pentru răcoritoare, pentru îndulcirea ceaiurilor sau altor băuturi, cum ar fi de exemplu pentru cocktailuri. În bucătărie mai puteți utiliza pentru îndulcirea clătitelor, prăjiturilor, în salate de fructe, supe de fructe, lângă carne. Utilizarea lor depinde pur și simplu de imaginația și de creativitatea culinară a fiecăruia.

Gama de siropuri sunt preparate strict din fructe și plante atent selecționate, fără zahăr adăugat și fără conservanți. Pe lângu gustul delicios al siropului puteți beneficia și de efectele benefice ale plantelor adăugate în siropuri, cum ar fi:

  • lavanda- ajută la adaptarea la stres, migrene, insomnia, ameliorează durerile de natură reumatică.
  • cimbrișor- efect antibiotic, hepatoprotector, expectorant, proprietăți diuretice, acționează ca antiseptic al căiilor respiratorii
  • mentă-efect antioxidant, decongestionant natural, ideal pentru dureri de cap, crampe menstruale, răceli și sinuzită
  • coacăze negre- ideal persoanelor, care suferă de anemie, sau celor care au deficit de fier, complex de vitamin B (B5, B6, B1)
  • măceșe- foarte bogat în vitamine și acizi esențiali, ajută la stimularea proceselor metabolice
  • merișor- foarte des utilizat în infecții urinare, sunt antibiotic naturale, protejeaza împotriva bolilor de inimă, ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire

Vă recomandăm să consumați la întrunirile de familie, de firmă siropuri naturiste în locul celor carbogazoase.

X