Momcare

Cui ne adresăm cu produsele Momcare?

Compania noastră se mândrește cu posibilitatea de exculisivitate pentru produsele Momcare, unice pe piața românească. Momcare a fost înființat în Ungaria, la Budapesta. Brandul a fost creat de Sárosi KataLina, care experimentând după naștere naturală pe propria piele senzațiile de durere, pulsare, ardere, și-a propus introducerea unui produs nou în pachetul de naștere pentru ameliorarea acestor disconforturi. Nu a durat mult timp, până produsul a ajuns și la noi, în România.

La începuturi s-a pus accent pe un singur produs Momcare: compresă-absorbant rece Momcare. Acest absorbant de mărime mare are scopul de a ameliora durerile perineului lezat în urma nașteri. Pe lângă efectul de a absorbi lichidul acumulat, absorbantul poate fi folosit ca și o compresă rece, răcirea fiind instantă după spargerea dispozitivului de răcire interioară.

Având mare succes atât pe piața națională, cât și pe piața internațională, Doamna Sárosi nu s-a oprit, a introdus produse noi sub brandul Momcare: bideul portabil și spuma de regenerare cu Hamamelis (alune vrăjitoare) și sunătoare. Și prodsuele noi introduse au rolul de a îmbunătăți perioada imediată după naștere și de a oferi un confort sporit mămicilor: bideul portabil Momcare având rolul de a facilita igiena intimă chiar după naștere iar spuma de regenerare având rolul de a ameliora durerea și a cataliza perioada de recuperare.

Aceste trei produse împreună reprezintă pachetul clinic postnatal Momcare, o soluție complexă trei în unu pentru femeile care aleg/pot să nască pe cale naturală. În România aceste produse pot fi achiziționate în magazinele noastre, pe platforma noastră online și pe Emag.

Ne bucurăm, că și pe această cale putem fi alături de persoane, care își propun îmbunătățirea calității vieții!

X