compresă rece absorbantă

Cum funcționează o compresă rece absorbantă?

Poate pentru mulți, care aud pentru prima oară această expresie nu știu dacă e vorba de un absorbant clasic sau e vorba de o compresă asemănătoare pungilor de gheață. Surpriză: această compresă rece absorbantă-Momcare chiar reușește să unească beneficiile a două produse utile după nașterea naturală: este un absorbant cu dimensiuni mai mari cu efect de răcire.

Prima funcție, ceea de a absorbi lichidul este asemănătoare cu absorbantele clasice: este prevăzută cu o bandă adezivă, prin care el poate fi fixat de lenjeria intimă, și are o suprafață externă moale entru a oferi un confort sporit,iar între se află un material, care absoarbe lichidul imediat.

A doua funcție, ceea care îl face mai deosebit acest produs este funcția de răcire. Absorbantul are un dispozitiv de răcire încorporat, care după spargerea lui se răcește la temperatura de 1 grad. Astfel după activarea aceste funcții o compresă rece absorbantă poate răcori optim zona perineală lezată. Datorită efectului de răcorire se observă imediat o ameliorare a simptomelor, în special a durerii perineale, și doamnele își pot dedica atenția 100% nou-născutului și alăptării.

Designul la compresă rece absorbantă este unic, adaptat situației unice apărute după naștere, este ușor de aplicat și confortabil, permite statul în șezut și facilitează alăptarea. Un alt beneficiu semnificativ este reducerea necesarului de calmante în această perioadă.

Cantitatea utilizată după naștere depinde de la o persoană la cealaltă, în medie sunt necesare 5-6 bucăți de comprese reci absorbante MOMCARE pentru ameliorarea și calmarea durerilor și arsurilor perineale în primele ore-zile după naștere.

Pentru un confort sporit după naștere vă recomandăm achiziția întregului pachet clinic, care conține 5 bucăți de compresă rece absorbantă, 1 bideu portabil și o spumă de regenerare din hamamelis și sunătoare.

X