Ciorapi compresivi

O alegere bună pentru îmbunătățirea circulației la nivelul membrelor inferioare: ciorapi compresivi dame/barbati.

ATOmedical Vest vă pune la dispoziție o gamă variată de dispozitive medicale, precum ciorapii compresivi de damă sau de bărbați pentru îmbunătățirea circulației. Acești ciorapi compresivi sunt special creați pentru terapia compresivă la nivelul membrelor inferioare, aplicând o presiune ușoară la nivelul gleznelor, îmbunătățind circulația venoasă.Ciorapii compresivi sunt folosiți pentru tratamentul bolilor varicoase, pentru profilaxia și reducerea edemelor, și disconfortul la nivelul membrelor inferioare.

La ATOmedical Vest veți putea găsi 3 tipuri de ciorapi damă compresivi medicinali, în funcție de gradul de compresie exprimată în mmHg: Relaxsan (12-17 mmHg), Elastofit (15-21 mmHg), Elastomed (23-32 mmHG), din fiecare vă oferim modele până la genunchi, coapse sau tip pantalon. ATOmedical Vest vă oferă și ciorapi compresivi medicinali de prevenție (8-11 mmHg) și ciorapi compresivi medicinali pentru gravide (12-17 mmHg).

Cum funcționează ciorapii compresivi medicinali? Ciorapii compresivi exercită o presiune specifică la gleznă, care se reduce gradual spre coapsă, astfel ajutând la circulaţia ideală de sânge şi limfe în venele de la nivelul picioarelor. Presiunea din exterior exercitată de către ciorapi se transferă asupra ţesutului conjunctiv, în urma presiunii acestuia se îngustează vena dilatată în mod patologic, eliminând astfel insuficienţa valvulei, se evidenţiază efectul pompei musculare şi fluxul de sânge va fi asigurat către inimă.

Utilizarea ciorapiilor compresivi în viaţa de zi cu zi este esenţială. Senzaţia de greutate în picioare, durerile gambelor, crampele musculare, umflarea gleznelor și apariţia primelor vene varicoase sunt semne de avertizare. Rolul ciorapilor este de a îmbunătăți și starea generală a pacienților, reducând durerea asociată bolilor varicoase. Astfel, purtarea ciorapii de compresie se recomandă pe parcursul întregii zile. Dacă pentru prima dată purtați produse de compresie, trebuie să vă obişnuiţi treptat cu ciorapii de compresie: la început purtați ciorapii doar pentru perioade scurte, apoi prelungiţi treptat timpii de purtare. Acomodarea este necesară, deoarece forţa serioasă de compresie poate cauza la început o senzaţie de disconfort.

Pentru ciorapi compresivi atat pentru dame cât și pentru bărbați căutați cu încredere produsele noastre disponibile în magazinul nostru online!

X