ATOmedical Vest

Orteza picior și alte orteze corectoare de statică a piciorului la ATOmedical Vest

Căutați orteze medicale de calitate și la preț accesibil? Suferiți de entorse, luxații sau rupturi ligamentare la nivelul gleznei sau aveți piciorul strâmb congenital? Uneori chiar în căminul nostru se pot întâmpla accidente neprevăzute sau, pur și simplu, pășim strâmb în curtea casei. În aceste cazuri neprevăzute aveți nevoie de dispozitive medicale în perioada post-operatorie sau de recuperare.

 

ATOmedical Vest vine în ajutorul dumneavoastră, oferind paciențiilor o gamă variată de orteze medicale. Din gama ortezelor de picior puteți alege următoarele variante: orteze de gleznă mobilă sau fixă, orteză de picior, orteze gleznă-picior. Aceste orteze sunt confecționate pentru a asigura stabilitate articulațiilor la nivelul gleznei sau piciorului și au rolul de imobilizare, descărcare, corecție și protecție pentru a se vindeca.

Orteza de gleznă fixă se folosește în cazul accidentărilor sau intervențiilor chirurgicale, entorselor sau leziunilor ligamentelor, și reprezintă o variantă mult mai convenabilă în locul aparatului ghipsat , putând fi înlăturată pentru baie sau o examinare atentă a medicului. Partea din interior a ortezei este fabricată din material care permite ventilația piciorului, împiedicând supraîncălzirea acestuia.

Orteza gleznă mobilă este prevazută cu atele laterale din material plastic/silicon, și se recomandă în cazuri de entorse, luxații, după fracturi consolidate, procese inflamatorii, după indepărtarea aparatului gipsat.

Orteza gleznă-picior poate fi mobilă sau fixă, utilizarea acesteia se recomandă în următoarele cazuri: entorse, luxații, rupturi ligamentare, inflamații articulare, instabilitatea articulației, suprasolicitarea gleznei în diferite sporturi.
Orteza de picior pe măsuri individualizate se recomandă în tratamentul piciorului strâmb congenital, în tratamentul postoperator, în cazul bolii Charcot Marie și în cazuri de paralizie de nerv sciatic popliteu extern.
Produsele pentru îngrijirea piciorului au rolul de a oferi un confort sau corecție în anumite patologii, cum ar fi: picior plat, scurtare de membru, pinten calcanean. În cazul afecțiunilor picior plat, spastic, talus, valgus, amputații de metatars și falange se recomandă ghete ortopedice, care pot avea părțile laterale întărite și talpă adaptată la diformitatea piciorului.

 

ATOmedical Vest oferă pacienților orteza picior la un preț accesibil, dar majoritatea ortezelor corectoare de statică a piciorului sunt fabricate la comandă individuală cu programare, iar prețul fiind individual, nu se afișează pe site.
Indiferent ce produs vă alegeți, fie orteză picior, fie orteză gleznă-picior sau talonete, nu uitați, să consultați medicul specialist și să luați în considerare, că ATOmedical Vest se află în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate.

X