Produse pentru gravide

Produse pentru gravide

În era consumerismuli apar zilnic noutăți în aproape toate domeniile: mașini noi, medicamente noi, produse de vestimentație, aparatură medicală, telefoane noi, etc. Unele au statornicie, și râmân pe piață decenii, altele dispar după câteva luni .

Așa se întâmplă și în domeniul ”maternity”. Apar noi produse pentru gravide, pentru mame, pentru nou născuți, zilnic. Găsim raioane in hypermarketuri cu produse pentru gravide, în magazinele de haine există deja colțuri cu produse pentru gravide: pantaloni, rochii, sutiene.

Avantajul este că viitoarele mămici au o gamă largă din care își pot alege lucruri utile, dezavantajul este că din zeci, chiar sute de posibilități devine dificil să iei decizia corectă.

Pentru a alege cu încredere produse pentru gravide din domeniul dispozitivelor medicale vă stăm la dispoziție cu câteva produse unice, care s-au dovedit utile în timp:

  • Bideu portabil: : care ajută ușor și eficient la asigurarea igienei zonelor intime după naștere
  • Spumă de regenerare: Spuma inovatoare de regenerare din hamamelis și sunătoare oferă îngrijire și protecție într-un singur pas în zona afectată și sensibilă, accelerând în același timp procesele naturale de vindecare a rănilor.
  • Comprese reci absorbante: produse pentru gravide unice pe piață românească. Acestea sunt absorbante de dimensiuni mari, cu sistem de răcire încorporat, pentru amelioararea zonei lezate.
  • Orteză lombosacrală pentru gravide: se folosește ca și suport pentru abdomen și pentru coloana lombară.
  • Ciorapi compresivi: preventivi, pentru femei gravide cu probleme circulatorii ușoare, vene varicoase.
  • Toate aceste produse au rolul de a face mai ușoară perioada sarcinii si cea de imediat după naștere, și de a evita apariția complicațiilor.

Vă stăm la dispoziție în magazinele noastre și pe platforma noastră online.

X